Det perfekte CRM-projekt
Vores forretningsforståelse og IT-kundskaber sikrer et perfekt CRM-projekt

 

Microsoft Dynamics 365 Sales

Et personligt udviklet billigt, enkelt og effektivt CRM-system

Vi pakker alle CRM-funktioner ned  i en let tilgængelig og intuitiv CRM-pakke til din forretning

Dit CRM system skal være 100% tilpasset din forretning og understøtte alle jeres salgsprocesser perfekt.
Dette er  vores kerne kompetence: Med vores erfaring og forståelse for salgsafdelingens arbejde, kan vi sætte det perfekte CRM system til jer.

Løsningen er dansk designet og er baseret på mange års erfaring med implementering af CRM i danske virksomheder.

Se hvor hurtigt og effektivt et rigtigt sat op CRM system opretter kunder og sender tilbud i klippet her:

 
Image

Hvad kan Cliento tilbyde Jer?

En let integrering af CRM personaliseret til jeres virksomhed.
Vi lytter til jeres behov, og tilpasser løsningen så I får mest muligt ud af den.

Viden og erfaring om Microsoft Dynamics 365 løsninger.
I Cliento har vi specialister som har viden og certifikater inden for 365 løsninger, og kan derfor hjælpe til på tværs af Microsoft løsningerne.

Nemmere salgsprocesser og dokumentation.
Cliento hjælper jer med at gøre salgsprocesserne hurtigere og mere effektive, samtidig med at alle mails er dokumenteret og gemt i CRM-systemet.

Opnå dine ønskede resultater. Hos Cliento hjælper vi jer med at tilpasse og implementere jeres løsning, så i kan nå de resultater som i ønsker.

En Outlook-integration gør det nemt for dine medarbejdere

Jeres brugere vil elske den måde Microsoft Dynamics 365 Sales er fuldstændigt integrereret med Outlook. Det får arbejdet med CRM til at føles nemt og enkelt, når jeres brugere kan oprette firmaer, kontaktpersoner, salgsmuligheder, osv. direkte i Outlook.

Det betyder for eksempel, at når din medarbejder modtager en mail, vil mailen dukke direkte op i CRM systemet. Desuden er der mulighed for efterfølgende at oprette kontakten direkte ind i Dynamics 365 fra Outlook vinduet.

crm-sales
Image

bedre overblik og adgang på alle platforme

Vi kender alle situationen: Det er fredag eftermiddag kl. 14.45 og direktøren stikker hovedet ind på dit kontor for at fortælle om et pludseligt bestyrelsesmøde mandag morgen, hvor du lige skal have lavet en rapport over salgsmuligheder de næste 6 måneder. Med Dynamics 365 Sales er den klaret med to klik og er mailet til chefen inden du går på weekend.

Microsoft Dynamics 365 Sales giver dig netop mulighed for at samle aktiviteter i anskuelige dashboards. Det betyder, at du kan få overblik over dit salgsteams produktivitet og effektivitet ved hjælp af grafer og diagrammer. Mange virksomheder vælger at afholde deres ugentlige eller månedlige møder direkte fra Dynamics 365 ved hjælp af dashboards. Effektive dashboards og rapporter giver dig nemlig mulighed for at se dine resultater fra hele virksomheden.

Udover dette har du adgang til alt jeres data fra alle platforme og fra alle lokationer. Microsoft Dynamics 365 Sales er designet i et responsivt design, således at forms, visninger, dashboards etc. fremstår i et lækkert og intuitivt design, der er let at tilgå og anvende for brugeren.

Integration af CRM og ERP

Data skal kun tastes én gang!

Og derfor er Integrationer vigtige for dit CRM system, og integrationen mellem CRM og jeres ERP løsning er nok den vigtigste af alle. Uanset om jeres ERP system hedder Business Central, NAV, AX, e-conomics, eller noget helt andet er Cliento eksperter på området.

De små ting gør forskellen!

Vi har lavet en implementeringspakke, der hjælper dig hurtigt i gang med jeres nye CRM løsning. Den indeholder opsætning, brugeroprettelse, integration til Outlook, produktområder, segmenter, integration til VIRK samt import af Kunder, Kundeemner og Kontaktpersoner. Vi kalder den Fasttrack, og det er faktisk den hurtigste og mest sikre måde at komme i gang på. 

Image

Microsoft Sales er en del af Dynamics 365 løsningen, som skaber sammenhæng i hele din forretning.

Herunder ses nogle af de andre løsninger som vi arbejder med:

Marketing

      • Lad jeres Salgs- og Marketingsafdeling arbejde i den samme løsning, så kan I genere kundeemner direkte ind i Salgsafdelingen.

Kundeservice

      • Levér en kundeservice, der overstiger dine kunders forventninger med et unikt digitalt værktøj, som dine medarbejdere vil elske.

Læs mere

Field Service

      • Effektiviser din serviceforretning på alle områder: Kundeaktiver, serviceaftaler, planlægning, arbejdsordrer og rapportering.

Læs mere

Vil du høre mere? Så kontakt os