Styrk jeres marketing

Med de forskellige marketingsløsninger til Dynamics 365 Sales kan du dele, styre, måle og prioritere virksomhedens marketingindsats på en effektiv måde.

Det kan vi hjælpe jer med

MAIL-KANONEN

Design, send og spor flotte nyhedsmails

Du kan med en marketingløsning tiltrække de rette kundeemner ved at køre målrettede marketingkampagner ved hjælp af blandt andet e-mails. Det betyder, at du kan målrette nyhedsbreve til et helt marketingsegment, men hver enkelt e-mail er personligt tilpasset til hver modtager.

Med marketing automation værktøjer bliver det nemt for dig at skabe indhold og design, som nemt kan justeres ved at klone, tilpasse og omarrangere blokke.

WEBSITE-FORMULAR

Website og CRM-system integrering

Få din hjemmeside integreret med din Dynamics 365 løsning med for eksempel en tilmeldingsformular. En formular kan indlejres på landingssider eller direkte på din hjemmeside, og indsendte formularer kan knyttes til det kundeemne eller den kontaktperson, der har leveret oplysningerne.

Det betyder, at alle de oplysninger der bliver udfyldt i formularen, registreres automatisk af Microsoft Dynamics 365 og anvendes med det samme i din kundedatabase.

WEBSITE-TRACKING

Opdag nye potentielle kunder 

Kunne du tænke dig at vide hvilken side en potentiel kunde har kigget på og hvor lang tid de har brugt på den bestemte side?

Få indsigt i hvordan dit websted bliver brugt, herunder hvilke sider der er blevet klikket på, hvordan de kom til dit websted og flere værdifulde informationer. Opdag hvilke kunder der potentielt kan have størst interesse for indholdet på din side og spor aktiviteten fra inde i din Dynamics 365 løsning.

Fordele ved CRM-marketing

Flere leads

Med de forskellige marketingløsninger til Dynamics 365 Sales, kan I effektivisere jeres markedsføring, samt tracking af jeres hjemmeside. På denne måde kan I opdage flere potentielle kunder.

Marketing automation

Med marketing automation, kan du lave målrettede marketingkampagner med blandt andet e-mails.  Det betyder, at du kan målrette nyhedsbreve til et helt marketingsegment, men hver enkelt e-mail er personligt tilpasset til hver modtager.

Styring af sociale medier

Med en marketingløsning, kan I styre alle jeres aktiviteter på sociale medier fra ét sted. Her kan I kontrollere hvad der skal skrives og hvornår det skal lægges ud. Udover dette, kan I se status og ind af jeres opslag i systemet.

Segmentering og marketinglister

Dynamics 365 Marketing har en separat funktion kaldet marketingsegmenter, som giver jer mulighed for at segmentere og heraf oprette forskellige grupper af relaterede kontakter. På den måde kan I vælge hvem I vil henvende jer til på grundlag af demografiske eller adfærdsmæssige data.

Kontakt os og start jeres rejse mod det perfekte CRM-system i dag!

SEND OS EN MAIL

abr@cliento.dk

GIV OS ET KALD

+45 40 59 16 30