Microsoft Dynamics 365 Sales Business er tilpasset jeres forretning

Det betyder at du langt hen ad vejen kan bruge systemet helt standard. Samtidigt kan systemet tilpasses til netop jeres specielle behov, så dine kollegaer oplever en CRM-løsning, der er afstemt med jeres forretning, og som letter deres hverdag.

Et CRM-System udviklet til flere typer af virksomheder

Alle forretninger er ikke ens og derfor er Microsoft Sales Business udviklet i forskellige varianter, der er tilpasset til netop jeres type virksomhed og som understøtter jeres behov.

HANDELSVIRKSOMHED

I laver og sender mange tilbud dagligt. Fokus er på en strømlinet salgsproces: vindes tilbud, skal de automatisk omdannes til salgsordre og faktura

PROJEKTSALG

I sælger komplekse løsninger med en lang salgsproces, der involverer mange forskellige aktører. Fokus er at holde styr på hvor langt I er i Salgsprocessen.

FORHANDLERSALG

I har mange og lange samarbejdsaftaler. Fokus er at holde styr på forhandlere og kæder, deres prisaftaler, sortimenter, kampagner.

SERVICEFORRETNING

Arbejder I hurtigt og effektivt?

Du er ikke i tvivl, når jeres CRM-system virker.
Opgaver som tidligere kunne være ret tidskrævende og måske lidt omfattende, opleves pludselig som enkle og hurtige at udføre.
Og her vil vi gerne udfordre dig lidt: Hvor lang tid tager det dig at oprette en ny kunde, lave et flot tilbud og sende det til kunden?

 

Klik på videoen her og se hvordan du kan gøre det på 3 minutter. 

Hvad sælger vi i næste kvartal?

Spørgsmålet alle der arbejder med salg har stillet, eller er blevet stillet, et utal af gange.
Og det er svært at svare på, da vi forsøger at kigge ud i fremtiden. Men sættes jeres CRM-system op til at beregne sansynligheden for at vinde en Salgsmulighed baseret på historikse fakta, er I et godt stykke tættere på at gætte korrekt.

Styr hele kunderejsen

De bedste CRM-systemer er sat op til at understøtte jeres forretning gennem hele kunderejsen, lige fra kunden “opdager” jeres virksomhed, henover salget og til after-sakes Kundeservice. Sales Business CRM-løsningen har alle de elementer der skal til for at tiltrække nye leads, strømline salget og sikre kundernes loyalitet gennem en ekselent kundeservice.

Få loyalitet fra jeres kunder

Da i med Salgs CRM har fuld kontrol over kunderejsen, kan i bedre forsikre at kunderne ikke går fra jer til jeres konkurrenter. Salgs CRM hjælper jer med at yde bedre kundesupport og service, så jeres kunder får lyst til at forblive jeres kunder.

Jeres kundeforhold og kendskab bliver forbedret, og det forhold gavner kundeloyaliteten hos jeres virksomhed.

Kontakt os og start jeres rejse mod det perfekte CRM-system i dag!

SEND OS EN MAIL

abr@cliento.dk

GIV OS ET KALD

+45 40 59 16 30