Hvad kan Cliento

Vi kan kun en ting

Man kan ikke være gode til alle ting og i Cliento er vi kun gode til en ting, og det er Microsoft Dynamics 365. Det synes vi så til gengæld også, at vi er ret gode til.  Det betyder, at du som kunde, altid kan være sikker på at få en faglig og højt kvalificeret ydelse, som naturligvis altid bliver leveret som aftalt og til aftalt tid.

Vi følger med

Vi er på forkant med udviklingen og holder os opdateret med de nyeste trends fra Microsoft, CRM og Service markedet generelt. Så du kan slappe af og drage nytte af de løsninger vi har lavet til dig, velvidende at de er både stabile og “up to date”.

Hvem er Cliento?

Mange års erfaring og nytænkning

Anders Bak Rasmussen

Anders Bak Rasmussen

Indehaver
Tlf: 40 59 16 30
Mail: abr@cliento.dk

Anders har arbejdet med salg, marketing og ledelse gennem de sidste 30 år, både nationalt og internationalt. Styring og optimering af salg og salgsprocesserne har altid stået øverst på dagsordenen. Her har CRM altid været en hjørnesten i arbejdet. Anders har stor erfaring med implementering af CRM-løsninger, både som kunde og leverandør.
Anders er derudover stifter og ejer af Cliento ApS.

Samarbejde

Er nøglen til succes

Dagens IT systemer begynder at være så komplekse, at det er umuligt for enkeltpersoner, at være specialist i dem alle. Selv for virksomheder er det næsten umuligt at have passionen og ekspertisen indenfor alle områder.

I Cliento har vi passion for CRM

I Cliento har vi passionen og ekspertisen indenfor CRM. Det gør os til en naturlig og tæt samarbejdspartner for mange af landsdelens forskellige IT huse, herunder også ERP husene.

Firmanavnet

Det betyder faktisk ikke noget

Cliento er ikke et rigtigt ord og betyder derfor ikke noget. Det er en sammenskrivning af ordet ”kunde” på italiensk (cliente) og esparanto (kliento). ”Kunde” naturligvis fordi, det er omdrejningspunktet; dig som kunde hos Cliento og dine kunder som kunder hos dig. Italiensk, fordi min familie og jeg holder utroligt meget af Italien. Esperanto, fordi det er et særdeles kompliceret sprog, som kan anvendes i virkelig mange situationer og som alligevel er let at anvende og tilegne sig for de fleste. Nøjagtig som de løsninger, vi laver i Cliento.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi holder dig orienteret om digitaliseringsmuligheder

Vi udsender nyhedsbreve med nyheder inden for MS Dynamics 365, tilbud, digitaliseringsmuligheder inden for marketing, salg og service ca. 6 gange om året. Du skal være velkommen på listen! Tilmeld dig her: