E-DOCS for microsoft Dynamics 365

Indberet automatisk dine Tolddeklarationer til Tolds nye DMS System med Cliento e-Docs

Cliento e-Docs er en løsning der automatisk henter dine Faktura data i jeres regnskabssystem og på basis af disse, indberetter dine Tolddeklarationer til Toldstyrelsens nye DMS system.
Løsningen er integreret sammen med alle markedets førende ERP løsninger: NAV, Business Central, AX, Finance & Operationse-conomics, Kompas4, Uniconta, Dinero, etc

Installation af Cliento e-Docs sker til en fast lav pris og bestiller du nu, garanterer vi, at du er kørende inden Toldstyrelsens deadline d. 1. oktober 2023. 

Spar tid (og penge)

Manuel indtastning af en Toldindberetning med 6 varelinjer tager ca. 16 minutter i det nye DMS System.  Derefter skal I måske ind og rette en indtastningsfejl, opdatere informationer, checke Notifikationer, osv.. Alt i alt ender I let med at bruge op mod 30 min. på hver indberetning og har I 400 indberetninger om året, svarer det til at en medarbejder bruger næsten 2 hele måneder om året på at lave indberetninger.
Det virker som en masse tid, der kunne anvendes til til mere spændende opgaver, særligt set i lyset af, at de fleste af de data I taster ind, allerede er indtastet i jeres systen én gang tidligere.

Undgå fejl

Det er menneskeligt at fejle og med Toldstyrelsens nye DMS System, er det næsten helt sikkert, at der vil ske masser af fejlindtastninger. Hvis I er heldige koster fejlen bare irritation, er I uheldige kan den risikere at koste jer penge. Mange af disse fejl kan undgås ved at lade Cliento e-Docs hente jeres faktura data direkte i jeres Regnskabssystem og derefter indberette disse data til Toldstyrelsen.

Skab overblik

Med Cliento e-Docs får du et samlet overblik over alle jeres Toldangivelser og deres status i Tolds DMS System. De indbyggede Dashboards giver dig et overblik over antallet af indberetninger, hvilke der skal kigges efter, og hvilke der er klar til videreekspedition.

Få Notifikationer

Meget kan man sige om Toldstyrelsens Notifikationer, men lette at arbejde med og forstå er de ikke.
Cliento e-Docs vedhæfter alle Tolds Notifikationer til den relaterede Toldindberetning, "oversætter" Tolds besked til at let forståeligt sprog, og sidst men ikke mindst, giver Cliento e_Docs dig en Note om, at der er nyt på en specifik sag.

e-Docs system arkitektur

Image

Vi har taget det komplekse ud af system-til-system adgangen til Toldstyrelsens DMS system

At lave en integration op mod Toldstyrelsens DMS System er ikke nogen let eller overkommelig opgave, det er faktisk ret komplekst. Med Cliento e-Docs har vi lavet den komplekse del, som en del af vores løsning og tilbage er der "bare" at hente data i jeres regnskabssystem. For jer betyder det en kæmpe besparelse i opstarts omkostninger, for ikke at tale om de interne ressourcer I sparer.
Kontakt os og hør nærmere om hvor billigt du kan komme i gang med system-til-system adgang til DMS Systemet.

Image
Image

Digitale Fødevarecertifikater er fremtiden

Fra 2024 starter Fødevarestyrelsen udrulningen af deres nye DIX løsning, som er en løsning der understøtter digitale Fødevarecertifikater. Det betyder at du fremadrettet skal sende dine Fødevarecertifikater digitalt til Fødevarestyrelsen og ikke som hidtil, til det lokale Handelskammer. Herefter printer Fødevarestyrelsen certifikaterne ud, stempler dem og herefter er de klar til afhentning.

Opret og indsend dokumenter til dit lokale Handelskammer

Oprindelsescertifikater, EUR1 og andre relevante eksport dokumenter, skal endorses (Stemples) på Handelskammeret, for at opnå gyldighed i modtagerlandet.

Med Cliento e-Docs genereres dine eksport dokumenter digitalt og sendes direkte til dit lokale Handelskammer, som herefter printer og stempler dem.

Dokumenterne kan efterfølgende afhentes eller sendes direkte til dig. 

Image

Kontakt os herunder og hør mere