Mød teamet bag Cliento

 
Image

Anders Bak Rasmussen | Direktør og stifter

Anders er ansvarlig for salg og forretningsudvikling i Cliento. Han kender Microsoft Dynamics 365 ud og ind, og han har stor indsigt i hvor forskelligt løsningen kan anvendes rundt omkring i virksomhederne. Anders har mange års erfaring med salg, marketing og fra andre direktørstole. Han er god til at sætte sig ind i din forretning og er i det hele taget en omgængelig fyr. Hvis du vil have Anders' fulde opmærksomhed kan du med fordel begynde at tale om golf, mad eller motorsport.

Image
  Image

  Mahender Pal | Technical Lead & Solutions Architect

  Mahender er Clientos tekniske Guru og ansvarlig for vores Off Shore udvikling. Han er Solution Architect med mere end 14 års ekspertise i Microsoft Teknologier og er fuldt opdateret på de nyeste Microsoft teknologier som Power Apps, Power Automate, Azure. Han er tidligere 7 gange Microsoft Dynamics CRM MVP og forfatter til tre Microsoft Dynamics CRM/365 CE bøger, hvoraf den nyeste er udgivet i foråret 2020. Mahender har erfaring med at arbejde med pre-sales team, afholde og overvåge workshops med henblik på Scope analyser, design dokumentering, udvikle Power Apps, arkitektur, leverance og udrulning af løsninger primært baseret teknologier som Microsoft Dynamics 365, SharePoint, .Net og Azure.

  • Se profil
  Image
  Image

  Natascha Skov | Microsoft Dynamics 365 Forretningskonsulent

  Natascha har en kandidatuddannelse i IT, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet. Med den baggrund har hun kvalificeret sig til at kunne inddrage kommunikationsmæssige, strategiske og organisatoriske aspekter, når nye systemer skal udvikles og implementeres. Natascha arbejder blandt andet med tilpasning af brugergrænseflader og hun vil typisk være med til at sørge for at I får en løsning, der passer til netop jeres behov. Uden for arbejdstiden er hun især glad for fodbold og god mad.

  Image
  Image

  Daniel Bech | Microsoft Dynamics 365 Konsulent

  Daniel er uddannet inden for informationsteknologi på Aalborg Universitet, hvor han har specialiseret sig inden for teknologi. Uddannelsen har givet ham en grundlæggende viden omkring udvikling af software, forretningssystemer, business intelligence og meget mere.
  Uden for arbejdstiden er han helt pjattet med at rejse, ishockey og god mad.

  Image
  Image

  Nikolaj Odby| Studentermedarbejder

  Nikolaj er vores studentermedarbejder med en bachelor i Informationsteknologi og er nu på vej mod en kandidat i IT-ledelse. Han interesser sig især for at kombinere teknisk viden med forretningsforståelse for at finde løsninger, der passer til netop vores behov. Uden for arbejdet elsker Nikolaj at træne, se verden og nyde god mad.