Touchdown Marketing for Dynamics 365

Marketing automation systemet, som vi alle har ventet på

Touchdown Marketing er en smart og intuitiv marketingsløsning, der er udviklet med fokus på SMV segmentet. Samtidig er den er naturligvis fuldt integreret i Microsoft Dynamics 365 og PowerApps. Ved at bruge den logik, du allerede kender fra dit CRM-system og uden besvær med at flytte data, tilføjer Touchdown blot endnu et lag af intelligens til Microsoft Dynamics 365 med intuitive marketingfunktioner

Med priser startende fra 369,00 kroner per måned er Touchdown den perfekte marketingsløsning til små og mellemstore virksomheder. Touchdown leveres i tre forskellige pakker, som hver især er tilpasset netop jeres virksomheds behov.

 

Personaliserede e-mail kampagner

STARTER pakken er for jer, der har behov for en smart og intuitiv marketingsløsning til udsendelse af personificerede e-mail kampagner. Pakken indeholder mere end 300 indbydende mail skabeloner og du har naturligvis mulighed for at tilpasse dine skabeloner, så jeres e-mails afspejler jeres brand identitet. 
Samtidig får du sporet modtagerens handlinger: åbninger, klik på links, læsetid, svar, osv., både på den enkelte modtager, men også for mailudsendelsen som helhed. 

Marketing automatisering og formular integration

PRO pakken udvider din løsning med mulighed for at skabe automatiserede marketingsflows baseret på modtagerens handlinger eller mangel på samme. Du har derfor mulighed for at skabe personlige kunderejser, som forbedrer effektiviteten og produktiviteten af jeres marketingsindsats. Derudover giver PRO pakken dig mulighed for at integrere formularer på jeres hjemmeside, så data fra den udfyldte formular overføres direkte til jeres CRM system.

Event styring

PREMIUM pakken udvider din STARTER og PRO løsning med et effektivt værktøj til event håndtering. Du kan promovere dit event, sende remindere og naturligvis tak for tilmelding e-mails. Alle aktiviteter spores, og du får sporet hvem der deltager og hvem der ikke deltager, og med marketings automatiseringen kan du følge op på alle.
Udover Event styring, får du med PREMIUM pakken en række yderligere avancerede funktioner.

Formular og landing pages: Værktøjer som sikrer konvertering

Med Touchdown har du mulighed for at oprette og udgive formularer og landing pages på ganske kort tid uden at have kendskab til HTML. Det betyder, at hvis du på din hjemmeside ønsker en formular med tilmelding til nyhedsbreve, så vil alle indsendelser automatik overføres over til dit CRM system.

Skab automatiserede salgs- og marketingprocesser

Automatiser dine salgs- og marketingprocesser med Touchdown Marketing. Det betyder, at du kan opsætte automatiserede flows, der rammer dine kunder på de helt rigtige tidspunkter. Når du først én gang har sat dine flows op, så genererer du løbende mere og mere værdi for din virksomhed, takket være automatisering.

Og så kan du koncentrere dig om det sjove og kreative.

Image
Image

Rammer kunderne rigtigt på alle platforme

Touchdown Marketing er udviklet til at skabe indhold, der automatisk tilpasses alle tilgængelige platforme og skærmstørrelser.
Når du har sat en mail eller landing page op, har du med et klik mulighed for at "pre-viewe", hvordan dit indhold præsenterer sig på PC skærme, Laptops, Tablets og Smartphones. 


Læs mere om de tre pakkeløsninger
Starter

 • Personaliserede e-mail kampagner
  Segmentering
  Skræddersyet indhold
  Moderne og intuitive værktøjer
  Adfærdstracking 
  10.000 e-mails inkluderet
  Pris per måned: 369,00 kr.
Pro

 • Starter pakken
  Formularer
  Landing pages 
  Marketing Automation
  SMS Marketing
  25.000 e-mails inkluderet
  Pris per måned: 1.718,00 kr.
Premium

 • Starter og Pro pakken
  Business Automation
  Kundeengagement
  Eventplanlægning
  50.000 e-mails inkluderet
  Pris per måned: 3.862,00 kr.