Seminarer om Field Service!

Få mere ud af din serviceafdeling med Field Service!

Cliento afholder formiddagsseminarer et par gange årligt med fokus på din serviceforretning. Seminaret er interessant for dig, som er ansvarlig for en afdeling med minimum 10 kørende teknikere og gerne vil høre mere om, hvad du vil kunne opnå med en digitalisering af din serviceforretning. Seminaret er gratis og uforpligtende.

NÆSTE SEMINAR:

TID: Efteråret 2019

STED: Vejle og København

Kender du Microsoft Dynamics Field Service?

MS Dynamics Field Service er den komplette løsning til planlægning af køreruter og serviceopgaver og styring af ressourcer, indkøb, lager og fakturering.

Du vil opleve, at din serviceafdeling bliver langt mere effektiv med Dynamics Field Service. Dine teknikere kan nå flere servicebesøg, og du reducerer om-igen-arbejde ved at sende den rigtige tekniker og reservedel første gang, og du slipper for alle krøllede papirrapporter.

Læs mere om Field Service

Kender du Cliento?

Cliento er leverandør af Microsoft Dynamics 365 og vores fokus er at hjælpe dig med at opnå resultater gennem Microsofts løsning. Vi lytter til dine behov, tilpasser din løsning og sørger for, at du får succes med at implementere og bruge løsningen, så du opnår de resultater, du gerne vil have.

Lær os at kende