Microsoft Dynamics 365:

En CRM-løsning til hele forretningen

 Microsoft har udviklet software til alle aspekter af din virksomhed: Salg, marketing, kundeservice, field service.

Disse moduler har de pakket sammen til én løsning: Microsoft Dynamics 365. (CRM) Løsningen er en af verdens mest brugte CRM-systemer på markedet. Med Microsoft Dynamics 365 er der sørget for, at alle kundeinformationer er samlet ét sted, og at der er overblik over alle produkter, kunder, kontaktpersoner og driftsaktiviteter.

Du kan læse mere om hvert af modulerne nedenfor.

Marketing

Microsoft Dynamics 365 Marketing hjælper dig med at være tilstede med information til dine kunder, når de har brug for det. Gør din markedsføring effektiv, automatiseret og målbar.

Læs mere om Marketing

Salg

Salgsfunktionen er kernen i ethvert CRM-system, således også i Microsoft Dynamics 365 Sales. Det hele handler om at få styr på kunderne og din salgspipeline.

Læs mere om Salg

Kundeservice

Kundeservicemodulet hjælper dig med at tage hånd om dine eksisterende kunder med en ordentlig og rettidig kundeservice. Microsoft Dynamics 365 hjælper dig med at gøre din kundeservice overskuelig og effektiv.

Læs mere om Kundeservice

Field Service

Field Service hjælper dig med at effektivisere og digitalisere din udekørende tekniske service. Køreruter, bestilling af reservedele, afrapportering og fakturering bliver meget enklere med Field Service – og din investering er hurtigt tjent hjem.

Læs mere om Field Service

Relevant viden om Microsoft Dynamics 365

Seneste blogposts fra Cliento:

Du kan nu digitalisere din serviceforretning

Du kan nu digitalisere din serviceforretning

Du kan nu digitalisere din serviceforretning -uden at bruge en krone! Er det for godt til at være sandt, tænker du måske? Det er sundt at have en vis skepsis, når man bliver lovet noget gratis. Det ved vi i nordjyske Cliento alt om. Men det her er faktisk bare et simpelt regnestykke, som ender…

CRM er nu det største software-marked

CRM er nu det største software-marked

Der er fuld fart på CRM-motorerne rundt omkring i virksomhederne. Faktisk er CRM nu det største softwaremarked i verden, oplyser analyse- og rådgivningsfirmaet Gartner. I 2017 overtog CRM førstepladsen fra database-managementsystemer, som indtil nu har domineret markedet. Ikke alene er CRM-software det største marked, men også det hurtigst voksende. I 2018 forventer Gartner, at CRM-markedet…

Vil du have flere nye – eller mere effektive – medarbejdere?

Vil du have flere nye – eller mere effektive – medarbejdere?

Kan vi blive mere effektive? Det går godt i Danmark. Mange danske virksomheder melder om travlhed og masser af muligheder både herhjemme og på de internationale markeder. Når situationen er sådan, er det normalt også startskuddet til, at jagten på dygtige og erfarne medarbejdere går ind. Vi kæmper alle om at få de bedste medarbejdere til…