CRM er i vores DNA

Vi er ikke Danmarks største IT hus, langt fra endda. Nogle vil måske endda mene, at vi hører til blandt de mindre. Men hvad vi måske ikke har i størrelse, har vi i engagement og professionel stolthed, og vi har kun os selv til at stå på mål for de løsninger, vi laver. 
 
Vi har besluttet at fokusere vores forretning omkring Dynamics 365 løsningerne fra Microsoft, fordi vi hellere vil være de bedste på et enkelt område fremfor at være middelmådige på mange områder.
 
Vi er verdensmestre i at samarbejde med jeres ansatte, og vi gør altid vores bedste for at forstå netop jeres forretning.
 
Du kan jo spørge dig selv, om du helst vil være en stor fisk i en lille sø eller en lille fisk i en kæmpe sø.
Image
 

Sammen skaber vi resultater
med Microsoft Dynamics 365

Når du investerer i en Microsoft Dynamics 365-løsning, er det vigtigt at holde fokus på de resultater, du gerne vil opnå. I Cliento har vi fokus på at være gode leverandører af Microsoft Dynamics 365 - og intet andet. Vi lytter til dine behov, sætter os ind i din forretning og leverer den løsning - med de rette tilpasninger og add-ons, som skaber de bedste resultater for din forretning.

Vil du sælge 10% mere eller vil du reducere sagsbehandlingstiden i kundeservice? Vi hjælper dig med at tilpasse og implementere din løsning, så du kan nå de resultater, du gerne vil.

 
 

Mød teamet bag Cliento

 
Image

Anders Bak Rasmussen | Direktør og stifter

Anders er ansvarlig for salg og forretningsudvikling i Cliento. Han kender Microsoft Dynamics 365 ud og ind, og han har stor indsigt i hvor forskelligt løsningen kan anvendes rundt omkring i virksomhederne. Anders har mange års erfaring med salg, marketing og fra andre direktørstole. Han er god til at sætte sig ind i din forretning og er i det hele taget en omgængelig fyr. Hvis du vil have Anders' fulde opmærksomhed kan du med fordel begynde at tale om golf, mad eller motorsport.

Image
  Image

  Mahender Pal | Technical Lead & Solutions Architect

  Mahender er Clientos tekniske Guru og ansvarlig for vores Off Shore udvikling. Han er Solution Architect med mere end 14 års ekspertise i Microsoft Teknologier og er fuldt opdateret på de nyeste Microsoft teknologier som Power Apps, Power Automate, Azure. Han er tidligere 7 gange Microsoft Dynamics CRM MVP og forfatter til tre Microsoft Dynamics CRM/365 CE bøger, hvoraf den nyeste er udgivet i foråret 2020. Mahender har erfaring med at arbejde med pre-sales team, afholde og overvåge workshops med henblik på Scope analyser, design dokumentering, udvikle Power Apps, arkitektur, leverance og udrulning af løsninger primært baseret teknologier som Microsoft Dynamics 365, SharePoint, .Net og Azure.

  • Se profil
  Image
  Image

  Natascha Skov | Microsoft Dynamics 365 Forretningskonsulent

  Natascha har en kandidatuddannelse i IT, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet. Med den baggrund har hun kvalificeret sig til at kunne inddrage kommunikationsmæssige, strategiske og organisatoriske aspekter, når nye systemer skal udvikles og implementeres. Natascha arbejder blandt andet med tilpasning af brugergrænseflader og hun vil typisk være med til at sørge for at I får en løsning, der passer til netop jeres behov. Uden for arbejdstiden er hun især glad for fodbold og god mad.

  Image
  Image

  Daniel Bech | Microsoft Dynamics 365 Konsulent

  Daniel er uddannet inden for informationsteknologi på Aalborg Universitet, hvor han har specialiseret sig inden for teknologi. Uddannelsen har givet ham en grundlæggende viden omkring udvikling af software, forretningssystemer, business intelligence og meget mere.
  Uden for arbejdstiden er han helt pjattet med at rejse, ishockey og god mad.

  Image
   

  Vores certificeringer

  I Cliento har vi fokus på at være gode leverandører af Microsoft Dynamics 365 - og intet andet. Selve løsningen er kompleks, og som kunde hos os får du glæde af, at vi arbejder med Microsoft Dynamics hver eneste dag og kender løsningen så godt. Vi lytter til dine behov, sætter os ind i din forretning og leverer den løsning - med de rette tilpasninger og add-ons - som skaber de bedste resultater for din forretning.

  Vil du sælge 10% mere eller vil du reducere sagsbehandlingstiden i kundeservice ? Vi hjælper dig med at tilpasse og implementere din løsning, så du kan nå de resultater, du gerne vil.

   

   
   

  Hvad siger vores kunder?

  I Cliento har vi fokus på at være gode leverandører af Microsoft Dynamics 365 og intet andet.
  Selve løsningen er kompleks, og som kunde hos os får du glæde af, at vi arbejder med Microsoft. 

   

  Læs mere her