Sammen skaber vi resultater
med Microsoft Dynamics 365

Når du investerer i en Microsoft Dynamics 365-løsning, er det vigtigt at holde fokus på de resultater, du gerne vil opnå.

I Cliento har vi fokus på at være gode leverandører af Microsoft Dynamics 365 - og intet andet! Selve løsningen er kompleks, og som kunde hos os får du glæde af, at vi arbejder med Microsoft Dynamics hver eneste dag og kender løsningen så godt.

Vi lytter til dine behov, sætter os ind i din forretning og leverer den løsning - med de rette tilpasninger og add-ons - som skaber de bedste resultater for din forretning.

Vil du sælge 10% mere eller vil du reducere sagsbehandlingstiden i kundeservice ? Vi hjælper dig med at tilpasse og implementere din løsning, så du kan nå de resultater, du gerne vil.

 
 

Mød teamet bag Cliento

 
 
Image

Anders Bak Rasmussen | DIREKTØR, STIFTER OG EJER AF CLIENTO

Anders er ansvarlig for salg og forretningsudvikling i Cliento. Han kender Microsoft Dynamics 365 ud og ind, og har stor indsigt i, hvor forskelligt løsningen kan anvendes rundt omkring i virksomhederne.

Anders har mange års erfaring med salg, marketing og fra andre direktørstole. Han er god til at sætte sig ind i din forretning og i det hele taget en omgængelig fyr.

Hvis du vil have Anders' fulde opmærksomhed, kan du med fordel begynde at tale om golf, mad eller motorsport.

Se Anders profil på LinkedIn

Image
 
Image

Mahender Pal | TECHINAL LEAD & SOLUTION ARCHITECT

Mahender er Clientos tekniske Guru og ansvarlig for vores Off Shore udvikling.

Han er Solution Architect med mere end 14 års ekspertise i Microsoft Teknologier og er fuldt opdateret på de nyeste Microsoft teknologier som Power Apps, Power Automate, Azure. Han er tidligere 7 gange  Microsoft Dynamics CRM MVP og forfatter til tre Microsoft Dynamics CRM/365 CE bøger, hvoraf den nyeste er udgivet i foråret 2020.

Mahender har erfaring med at arbejde med pre-sales team, afholde og overvåge workshops med henblik på Scope analyser, design dokumentering, udvikle Power Apps, arkitektur, leverance og udrulning af løsninger primært baseret teknologier som Microsoft Dynamics 365, SharePoint, .Net og Azure.

Se Mahenders profil på LinkedIn

Image
 
Image

Malthe Roed Jensen | CRM FORRETNINGSKONSULENT & TRAINEE

Malthe arbejder til dagligt med tilpasning af brugergrænseflader og automatiserede processer. Han vil typisk være med til at sørge for at I får en CRM-løsning der passer til netop jeres behov.

Malthe er nyuddannet med en kandidat i Interaktive Digitale Medier og har igennem sine studier arbejdet ihærdigt på at opbygge kompetencer indenfor brugercentreret design, kompetencer som han længe har set frem til at få afprøvet i virkeligheden.

Uden for arbejdstiden er Malthe helt pjattet med at rejse, spille computer og spise god mad.

Se Malthes profil på LinkedIn

Image