CRM er i vores DNA

Vi er ikke Danmarks største IT hus. Langt fra endda. Nogle vil måske endda mene, at vi hører til blandt de mindre. Men hvad vi måske ikke har i størrelse, har vi i engagement og professionel stolthed, og vi har kun os selv til at stå på mål for de løsninger, vi laver. 

Vi har besluttet at fokusere vores forretning omkring Microsoft Dynamics 365 løsninger, fordi vi hellere vil være de bedste på et enkelt område fremfor at være middelmådige på mange områder. Vi er verdensmestre i at samarbejde med jeres ansatte, og vi gør altid vores bedste for at forstå netop jeres forretning.
 
Du kan jo spørge dig selv, om du helst vil være en stor fisk i en lille sø eller en lille fisk i en kæmpe sø.
 

Sammen skaber vi resultater
med Microsoft Dynamics 365

Når du investerer i en Microsoft Dynamics 365 løsning, er det vigtigt at holde fokus på de resultater, du gerne vil opnå. I Cliento har vi fokus på at være gode leverandører af Microsoft Dynamics 365 og intet andet. Vi lytter til dine behov, sætter os ind i din forretning og leverer den løsning - med de rette tilpasninger og add-ons, som skaber de bedste resultater for din forretning.

Vil du sælge 10% mere eller vil du reducere sagsbehandlingstiden i kundeservice? Vi hjælper dig med at tilpasse og implementere din løsning, så du kan nå de resultater, du gerne vil.

 

Vores værdier

Når I skal vælge en samarbejdspartner, der skal være med til at understøtte jeres fremtidige forretning og vækst, er det vigtigt, at I vælger rigtigt fra starten. Vi har altid ment, at lige børn leger bedst, og for du kan få en forståelse for hvem vi er, har vi listet nogle af vores værdier nedenfor. Kan du genkende jer selv i nedenstående, er der måske basis for et godt match.

Fokus

 • Vi holder fokus på det, der er relevant for dig, nemlig Microsoft Dynamics 365 Sales, Marketing og Service. Vi leverer altid "state of the art" løsninger, der er forankret i vores erfaring, indsigt og uddannelse.

Samarbejde

 • Vi samarbejder med jeres andre IT-leverandører som for eksempel NAV/BC, Office 365 og Power BI. Vi værdsætter et fleksibelt samarbejde, hvor alle bidrager med værdifuld indsigt og ekspertise. På den måde når vi sammen længst.

Forretningen

 • Vi har forståelse for din forretning, kan sætte os ind i processerne og har måske hørt om dine udfordringer før. Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi kan derfor tilbyde en faglig og kvalificeret sparring om netop jeres løsning.

Service

 • Vi prioriterer en god service både før, under og efter, vi har leveret en løsning til dig. Vi ved, at din forretning er lige så vigtigt for dig, som vores er for os. Vi er derfor altid tilgængelige, så I undgår driftstop og forstyrrelser.

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på glade kunder, og vi kunne skrive lange tekster om vores kunder og de opgaver, vi løser for dem.
Men for os er det faktisk vigtigere, hvad vores kunder siger om os.

Image

Fokus på det lækre tilbud fra Sofacompany

Sofacompany
Image

Vi lever af at sælge design og kvalitet, og det skal kunne ses over alt i vores forretning. Når vi sender et tilbud til en kunde, skal det være perfekt og ensartet, uanset hvilken sælger, der har lavet tilbuddet. Cliento haft en fantastisk forståelse for vores forretning og vores medarbejderes behov. Løsningen, de har leveret, er et perfekt match for os. Cliento er gode at arbejde sammen med, og alt forgår i en uformel og humoristisk tone - men med et højt fagligt niveau. 

Niels Henning Svolgaard, Salgsdirektør Commercial, Sofacompany


Sofacompany anvender følgende

- Dynamics 365 Sales Professional
- DocumentsCorepack
- ClickDimensions
- Azure Cloud Servere
- KingswaySoft Integration værktøj


Image

Field Service med fokus på dokumentation og sporbarhed

Buch og Holm
Image

Vores kunder stiller store krav til dokumentation og sporbarhed på den service, vores teknikere udfører. Vores Field Service løsning er sat op, så der efter et servicebesøg automatisk generes en mail til kunden med alle relevante dokumenter, herunder servicerapport, kontrolrapporter, kalibreringscertifikater, etc.
Cliento satte fra starten sig ind i vores forretnings behov og designede en perfekt løsning, der altid virker.

Anders Lillesø, COO, Buch & Holm A/S


Buch & Holm anvender følgende

- Dynamics 365 Sales Enterprise
- Dynamics 365 Field Service
- DocumentsCorepack
- ClickDimensions
- Azure Cloud Servere
- KingswaySoft Integration værktøj


traffilog

Fleksibel integrering i hele Traffilogs forretning

traffilog
Image

Microsoft Dynamics 365 Field Service er - i tæt samspil med vores egen tracking løsning - omdrejningspunktet for hele vores forretning. Løsningen er integreret med vores kunders IT-løsninger, vores eget udviklet IT-system, offentlige IT-systemer og mobile data trafik fra leverandører. Uanset hvad, vi har haft behov for af integration, har Cliento fundet en løsning, der fungerer stabilt og hurtigt.

Nicolai Paulsen, Business Development Manager, Trafficlog Nordic ApS


Traffilog anvender følgende

- Dynamics 365 Sales Enterprise
- Dynamics 365 Field Service
- Azure Cloud Servere
- DocumentsCorepack
- KingswaySoft Integration værktøj


Image

Salg og Service af kaffeløsninger

Clearview
Image

Cliento taler et sprog, der er til at forstå, også selvom du ikke er specielt IT kyndig. De lytter til hvad vi siger, og de har lavet en løsning som vores teknikere kan bruge uden problemer i dagligdagen.
Samtidig er vores dagligdag blevet meget lettere, da vi har alt ved hånden ved hvert kundebesøg og ikke skal bruge så meget tid om eftermiddagen med at afrapportere alt muligt.

Martin Thomsen, Product Manager, Vending Automater ApS


Vending Automater anvender følgende

- Dynamics 365 Sales Enterprise
- Dynamics 365 Field Service
- Integration til E-conomics
- DocumentsCorePack


 

Mød teamet bag Cliento

 
Image
  Anders Bak Rasmussen | Direktør og stifter
   Image
   Image

    Mehander Pal | Technical Lead & Solutions Architect

     Image
     Image

      Daniel Beck | Microsoft Dynamics 365 Konsulent

       Image
       Image

        Yauheni Nechayeu | Dynamics 365 Technical Consultant

         Image
         Image

          Nikolaj Odby | Studentermedarbejder

           Kontakt os for den bedste rådgivning om Microsoft Dynamics 365