CRM er i vores DNA

Vi er ikke Danmarks største IT hus. Langt fra endda. Nogle vil måske endda mene, at vi hører til blandt de mindre. Men hvad vi måske ikke har i størrelse, har vi i engagement og professionel stolthed, og vi har kun os selv til at stå på mål for de løsninger, vi laver. 

Vi har besluttet at fokusere vores forretning omkring Microsoft Dynamics 365 løsninger, fordi vi hellere vil være de bedste på et enkelt område fremfor at være middelmådige på mange områder. Vi er verdensmestre i at samarbejde med jeres ansatte, og vi gør altid vores bedste for at forstå netop jeres forretning.
 
Du kan jo spørge dig selv, om du helst vil være en stor fisk i en lille sø eller en lille fisk i en kæmpe sø.
 

Sammen skaber vi resultater
med Microsoft Dynamics 365

Når du investerer i en Microsoft Dynamics 365 løsning, er det vigtigt at holde fokus på de resultater, du gerne vil opnå. I Cliento har vi fokus på at være gode leverandører af Microsoft Dynamics 365 og intet andet. Vi lytter til dine behov, sætter os ind i din forretning og leverer den løsning - med de rette tilpasninger og add-ons, som skaber de bedste resultater for din forretning.

Vil du sælge 10% mere eller vil du reducere sagsbehandlingstiden i kundeservice? Vi hjælper dig med at tilpasse og implementere din løsning, så du kan nå de resultater, du gerne vil.

 

Vores værdier

Når I skal vælge en samarbejdspartner, der skal være med til at understøtte jeres fremtidige forretning og vækst, er det vigtigt, at I vælger rigtigt fra starten. Vi har altid ment, at lige børn leger bedst, og for du kan få en forståelse for hvem vi er, har vi listet nogle af vores værdier nedenfor. Kan du genkende jer selv i nedenstående, er der måske basis for et godt match.

Fokus

  • Vi holder fokus på det, der er relevant for dig, nemlig Microsoft Dynamics 365 Sales, Marketing og Service. Vi leverer altid "state of the art" løsninger, der er forankret i vores erfaring, indsigt og uddannelse.

Samarbejde

  • Vi samarbejder med jeres andre IT-leverandører som for eksempel NAV/BC, Office 365 og Power BI. Vi værdsætter et fleksibelt samarbejde, hvor alle bidrager med værdifuld indsigt og ekspertise. På den måde når vi sammen længst.

Forretningen

  • Vi har forståelse for din forretning, kan sætte os ind i processerne og har måske hørt om dine udfordringer før. Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi kan derfor tilbyde en faglig og kvalificeret sparring om netop jeres løsning.

Service

  • Vi prioriterer en god service både før, under og efter, vi har leveret en løsning til dig. Vi ved, at din forretning er lige så vigtigt for dig, som vores er for os. Vi er derfor altid tilgængelige, så I undgår driftstop og forstyrrelser.
 

Hvad siger vores kunder?

I Cliento har vi fokus på at være gode leverandører af Microsoft Dynamics 365. Vi ønsker at rådgive samt hjælpe jer med brugeradaption, og på den måde sørger vi for, at du ikke fejlbedømmer omfanget af implementeringen. Vores erfaring er netop, at implementering af et sådant system kan være komplekst, så derfor vil vi inddrage dig og dine brugere i hele processen. Dette gælder både før, under og efter implementeringen. Vores opgave er netop at bidrage til en løsning, som skaber mest værdi for jer og jeres kunder.  

 

Læs mere her