Nye funktioner i Dynamics 365 Field Service!

Microsoft begynder deres regionale udrulninger af Release Wave 2/2020 den 2. oktober 2020 og dermed opdateres hele Dynamics 365 platformen med nye smarte funktioner. I dette indlæg vil vi gennemgå de ændringer i Dynamics 365 Field Service vi tror, at du vil finde mest interessante. Her får du en forsmag på alle de nye og smarte funktioner, der vil kan optimere jeres Serviceforretning, Arbejdsprocesser og hjælpe jer til at arbejde smartere og dermed mere effektivt.

Nu kan alle bruge Remote Assist!

Tidligere var Remote Assist Mobile kun tilgængelig på ARCore-aktiverede Android-enheder og ARKit-aktiverede iOS-enheder. Masser af Serviceteknikere, som har mobilenheder uden understøttelse af ARCore og ARKit her derfor måtte undvære denne smarte funktion. Det er der rettet op på nu, så (næsten) alle Smartphones kan bruges sammen med Remote Assist.

Dashboard for Remote Assist-opkald

Field Service Planlæggere eller Supervisorer træffer kritiske beslutninger baseret på målepunkter, såsom antal Servicebesøg fra den enkelte tekniker og anvendelse af forskellige typer værktøjer. Disse målepunkter kan give en indsigt, som kan hjælpe med til at oplyse jeres organisation om driftseffektivisering og andre procesforbedringer.

Mulighed for opkald mellem Remote Assist Mobile-brugere

  • Serviceteknikere har ofte brug for at samarbejde internt som en del af deres daglige opgaver. Ved at give teknikerne mulighed for at foretage opkald mellem Remote Assist-mobilbrugere giver denne funktion teknikere en ny metode til at kommunikere med hinanden ved hjælp af en enkelt app: Remote Assist Mobile. På den måde kan den hjælpende tekniker bruge mindre tid på fysisk at være tilstede på arbejdspladsen.
  • Foretage gruppeopkald på Remote Assist Mobile – Gruppeopkald giver flere mulighed for at engagere flere eksterne samarbejdspartnere ad gangen ved reparations og vedligeholdelses opgaver, yde fjerntræning og udføre fjerninspektioner og revisioner. Teknikere kan nu få flere perspektiver og bedre feedback for at få arbejdet udført.
  • Give kunder eller leverandører mulighed for at deltage i et éngangsopkald – Nu kan leverandører og kunder uden Remote Assist-licenser deltage i et engangsopkald ved hjælp af Remote Assist Mobile. Dette forenkler udrulningsprocessen, der er nødvendig for, at kunderne kan give support via et Remote Assist-opkald.

Andre generelle funktioner og optimeringer i Field Service

  • Kvalitetsundersøgelser Servicearbejdet med med Customer Voice – Customer Voice giver jer mulighed for at tilknytte automatiserede kundetilfredshedsundersøgelser til jeres Arbejdsopgaver, for at sikre at de lever op til jeres kunders forventninger.
  • Dashboard til vigtige KPIer for teknisk service – For at I kan sikre, at I driver en effektiv Serviceforretning, er I nødt til at se de rigtige målsætninger og aktuelle målinger. Det nye dashboard omfatter standard KPIer og Real time målinger til Teknisk Service.
  • KPIer for arbejdsordre – Brugerne vil på et øjeblik kunne forstå den anslåede varighed af en Arbejdsordre og servicehistorikken for det omfattede Kundeaktiv. Fremover vil oplysninger, som registreres på Arbejdsordre niveau, muliggøre avancerede rapportering og analyse data omkring SLA’er, driftseffektivitet og servicehistorie.
  • Bruge Power Automate til arbejdsprocesser i Field Service – Med tæt integration mellem Power Automate og Field Service kan virksomheder lettere og hurtigere bruge flows til at forbedre procesautomatiseringen.
  • Integration med Dynamics 365 Supply Chain Management – Når teknikere foretager et servicekald, er de ofte nødt til at oprette Købsordrer for at bestille reservedele til deres kunder. Denne funktion integreret mellem Field Service og Dynamics 365 Supply Chain Managements Købsordrer for at gøre det mere problemfrit for teknikere at købe dele og få bedre førstegangs reparationer.