Microsoft Sales Business

Et dansk udviklet billigt, enkelt og effektivt
CRM-system

Microsoft Sales Business er et enkelt state-of-the-art CRM system, som er i samme familie som resten af Microsofts Dynamics 365 Sales løsninger. Det er den perfekte løsning for dig, der ønsker at komme hurtigt i gang med en effektiv CRM løsning til fast lav pris.

Løsningen er dansk designet og er baseret på mange års erfaring med implementering af CRM i danske virksomheder. Systemet har stort fokus på brugervenlighed og enkle optimale processer.

 

 

Enkelt og alligevel med mulighed for tilpasning

Microsoft Sales Business er et enkelt og "let at gå til" CRM system, som kan implementeres i jeres virksomhed for små penge. Men til forskel for de fleste "enkle" systemer, kan Sales Business tilpasses jeres forretning, fuldstændigt som alle Microsofts mere komplekse CRM systemer.
Og har I lavet tilpasninger i systemet og får behov for at skalere til en mere avanceret Microsoft CRM løsning, følger jeres tilpasninger naturligvis med - uden det koster jer ekstra.

CRM løsningen du kan vokse med

Microsoft Sales Business er bygget på den samme platform, som alle andre Microsoft Dynamics 365 Sales/CRM løsninger og får du en dag behov for at skalere op til en mere avanceret Microsoft CRM løsning som Sales Professional eller Enterprise , gøres dette uden at der skal overflyttes eller migreres data eller laves komplicerede migreringsprojekter.
Har I fået lavet individuelle tilpasninger til jeres virksomhed i Sales Business, vil disse også blive taget med over i det "nye" CRM system.

Sikkerheden er i top

Sikkerheden er naturligvis i top, da Microsoft Sales Business ligger i den samme Azure Cloud som resten af Microsofts Cloud løsninger og når du logger på systemet, bruger du samme brugernavn og adgangskode, som til resten af jeres Microsoft produkter.
Der bliver lavet en daglig backup af Microsoft Sales Business og som standard gemmes backup kopierne i 10 dage. Har I behov for yderligere backup løsninger, findes der enkle og meget effektive løsninger til dette.

Outlook integration gør det nemt for brugerne

Jeres brugere vil elske den måde Microsoft Sales Business fuldstændigt er integrereret med Outlook. Det får arbejdet med CRM til at føles nemt og enkelt, når jeres brugere kan oprette firmaer, kontaktpersoner, salgsmuligheder, osv. direkte i Outlook. Og I kan altid se alle relevante CRM oplysninger på en mailafsender, direkte i Outlook vinduet. 
Image

Få adgang på alle platforme med et responsivt design

Adgang til alt jeres data fra alle platforme og fra alle lokationer. Microsoft Sales Business er designet i et responsivt design, så forms, visninger, dashboards etc. fremstår i et lækkert og intuitivt design, der er let at tilgå og anvende for brugeren.

De små ting gør forskellen

Vi har lavet en implementeringspakke, der hjælper dig hurtigt i gang med jeres nye CRM løsning. Den indeholder opsætning, brugeroprettelse, integration til Outlook, produktområder, segmenter, integration til VIRK samt import af Kunder, Kundeemner og Kontaktpersoner. Vi kalder den Fasttrack, og det er faktisk den hurtigste og mest sikre måde at komme i gang på. 
crm-sales-business

Læs om andre Microsoft Dynamics 365 moduler
Marketing

  • Lad jeres salgs og marketingsafdeling arbejde i den samme løsning, så kan I genere kundeemner direkte ind i salgsafdelingen.
  •  

Læs mere
Kundeservice

  • Levér en kundeservice, der overstiger dine kunders forventninger med et unikt digitalt værktøj, som dine medarbejdere vil elske.
  •  

Læs mere
Field Service

  • Effektiviser din serviceforretning på alle områder: Kundeaktiver, serviceaftaler, planlægning, arbejdsordrer og rapportering.
  •  

Læs mere