Microsoft Sales Business

Et dansk udviklet billigt, enkelt og effektivt
CRM-system

Microsoft Sales Business er et enkelt state-of-the-art CRM system, som er i samme familie som resten af Microsofts Dynamics 365 Sales løsninger. Det er den perfekte løsning for dig, der ønsker at komme hurtigt i gang med en effektiv CRM løsning til fast lav pris.

Løsningen er dansk designet og er baseret på mange års erfaring med implementering af CRM i danske virksomheder. Systemet har stort fokus på brugervenlighed og enkle optimale processer.

 

 

Outlook integration gør det nemt for brugerne

Jeres brugere vil elske den måde Microsoft Sales Business fuldstændigt er integrereret med Outlook. Det får arbejdet med CRM til at føles nemt og enkelt, når jeres brugere kan oprette firmaer, kontaktpersoner, salgsmuligheder, osv. direkte i Outlook. Og I kan altid se alle relevante CRM oplysninger på en mailafsender, direkte i Outlook vinduet. 
Image

Få adgang på alle platforme med et responsivt design

Adgang til alt jeres data fra alle platforme og fra alle lokationer. Microsoft Sales Business er designet i et responsivt design, så forms, visninger, dashboards etc. fremstår i et lækkert og intuitivt design, der er let at tilgå og anvende for brugeren.

De små ting gør forskellen

Vi har lavet en implementeringspakke, der hjælper dig hurtigt i gang med jeres nye CRM løsning. Den indeholder opsætning, brugeroprettelse, integration til Outlook, produktområder, segmenter, integration til VIRK samt import af Kunder, Kundeemner og Kontaktpersoner. Vi kalder den Fasttrack, og det er faktisk den hurtigste og mest sikre måde at komme i gang på. 
crm-sales-business

Læs om andre Microsoft Dynamics 365 moduler
Marketing

  • Lad jeres salgs og marketingsafdeling arbejde i den samme løsning, så kan I genere kundeemner direkte ind i salgsafdelingen.
  •  

Læs mere
Kundeservice

  • Levér en kundeservice, der overstiger dine kunders forventninger med et unikt digitalt værktøj, som dine medarbejdere vil elske.
  •  

Læs mere
Field Service

  • Effektiviser din serviceforretning på alle områder: Kundeaktiver, serviceaftaler, planlægning, arbejdsordrer og rapportering.
  •  

Læs mere