Marketingløsninger til Microsoft Dynamics 365

Skab flere leads med ClickDimensions, Touchdown eller Microsoft Marketingsløsning til dit CRM

Med de forskellige marketingsløsninger til Dynamics 365 Sales kan du dele, styre, måle og prioritere virksomhedens marketingindsats på en effektiv måde.

Dine kunder har skiftet adfærd. De er allerede langt i købsprocessen, før de kontakter dig. Med de forskellige marketingsløsninger til Microsoft Dynamics 365 får du redskaberne til at følge dine kunders købsrejse, skabe prioriterede marketingindsatser, opsamle valide adfærdsdata og dermed genere flere leads til din virksomhed.

Du kan læse mere om de forskellige løsninger her: ClickDimensions, Microsoft Dynamics 365 Marketing,
Touchdown Marketing og MailChimp 

Design, send og spor flotte nyhedsmails

Du kan med en marketingløsning tiltrække de rette kundeemner ved at køre målrettede marketingkampagner ved hjælp af blandt andet e-mails. Det betyder, at du kan målrette nyhedsbreve til et helt marketingsegment, men hver enkelt e-mail er personligt tilpasset til hver modtager.

Med marketing automation værktøjer bliver det nemt for dig at skabe indhold og design, som nemt kan justeres ved at klone, tilpasse og omarrangere blokke.

Få din hjemmeside integreret med dit CRM system

Få din hjemmeside integreret med din Dynamics 365 løsning med for eksempel en tilmeldingsformular. En formular kan indlejres på landingssider eller direkte på din hjemmeside, og indsendte formularer kan knyttes til det kundeemne eller den kontaktperson, der har leveret oplysningerne. Det betyder, at alle de oplysninger der bliver udfyldt i formularen, registreres automatisk af Microsoft Dynamics 365 og anvendes med det samme i din kundedatabase.

Opdag nye potentielle kunder med Website Tracking funktionen

Kunne du tænke dig at vide hvilken side en potentiel kunde har kigget på og hvor lang tid de har brugt på den bestemte side?

Få indsigt i hvordan dit websted bliver brugt, herunder hvilke sider der er blevet klikket på, hvordan de kom til dit websted og flere værdifulde informationer. Opdag hvilke kunder der potentielt kan have størst interesse for indholdet på din side og spor aktiviteten fra inde i din Dynamics 365 løsning.

Styr alle dine aktiviteter på sociale medier
fra ét sted


Med en marketingløsning kan du lave opslag til din virksomheds sociale mediekanaler som Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram direkte fra systemet. Her kan du vælge om opslaget skal udgives med det samme eller du kan planlægge at få det sendt ud på et senere tidspunkt. Samtidig kan du se status og indhold af jeres opslag i systemet. Det betyder altså, at du kan styre alle aktiviteter på sociale medier fra et sted. 
 
Med adgang til marketingkalenderen i systemet, kan du nemt få overblik over dine forskellige kampagner og opslag på fra de forskellige sociale medier. 
 
 
Image

Segmentering og marketinglister 

De forskellige Dynamics 365 applikationer indeholder alle nogle grundlæggende marketingfunktioner med muligheden for at oprette marketinglister, som du for eksempel kan bruge når du skal sende nyhedsbreve ud.

Dynamics 365 Marketing har i stedet en separat funktion kaldet marketingsegmenter som giver dig mulighed for at segmentere og heraf oprette forskellige grupper af relaterede kontakter, så du blandt andet kan målrette marketing aktiviteter. På den måde kan du vælge hvem du vil henvende dig til på grundlag af demografiske eller adfærdsmæssige data og andre hensyn.


Image

Få adgang til Microsoft Dynamics 365 på alle dine platforme

Det betyder, at alle brugere har mulighed for at få vist informationer i Dynamics 365 på alle enheder, herunder telefoner, computer og tablets. Systemet er samtidig udviklet i et responsivt design, så visninger, dashboards, formularer etc. fremstår i et brugervenligt og intuitivt design, som er let for brugeren at tilgå samt anvende.


Marketingsløsningerne er en del af Microsoft Dynamics universet, som skaber sammenhæng i hele din forretning

Sales

  • Vækst jeres omsætning og skab flere kvalificerede kundeemner med et CRM system, der er fuldt integreret med Office 365 og Microsoft Teams.

Læs mere

Kundeservice

  • Levér en kundeservice, der overstiger dine kunders forventninger med et unikt digitalt værktøj, som dine medarbejdere vil elske.

Field Service

  • Effektiviser din serviceforretning på alle områder: Kundeaktiver, serviceaftaler, planlægning, arbejdsordrer og rapportering.

Læs mere