Microsoft AZURE CLOUD

Microsoft Azure Cloud, dit helt
eget serverrum i skyen

Azure er Microsofts platform i skyen, som I kan fylde med servere og tjenester, og det kan altid skaleres efter jeres behov.

Er du på jagt efter den højeste IT sikkerhed, store besparelser og muligheden for at skalere din forretning helt uden begrænsninger; så er svaret Microsoft Azure. Vores Azure eksperter står klar med rådgivning, planlægning, migrering, drift og support, så du er i sikre hænder fra dag et.

 

Data lagerhotellet uden loft

Tænk på et lagerhotel; du betaler kun for den plads du anvender og du betaler kun for trucken og chaufføren, når den flytter dine varer. Microsoft Azure fungerer på samme måde, bare for dine data og applikationer, og modsat det fysiske lagerhotel, er der ingen kapacitets loft. Det er en sikker løsning, designet til en moderne og fleksibel verden i forandring.

Læs mere her: Microsoft Azure

CRM løsningen designet til SMV segmentet

Microsoft Sales Professional er et CRM-system, der er udviklet specifikt mod SMV-segmentet, og er efterhånden den mest udbredte CRM-løsning blandt danske virksomheder. Løsningen indeholder alle de informationer og funktioner, du kan forvente af et full-scale CRM-system og kan, som alle tre løsninger, tilpasses din forretning.

Læs mere om Dynamics 365 Sales her

Til de store salgsafdelinger eller komplekst salg

Microsoft Sales Enterprise er rettet mod større virksomheder og dermed større salgsorganisationer, hvor der er behov for styring af territorier, salgsteams, produktfamilier, salgsmål osv. Derudover har Sales Enterprise en række smarte og avancerede funktioner, som nogle salgsafdelinger kan have behov for, som en del af deres CRM-løsning.

Læs mere om Dynamics 365 Sales her

Image

Få adgang til Microsoft Dynamics 365 på alle dine platforme

Det betyder, at alle brugere har mulighed for at få vist informationer i Dynamics 365 på alle enheder, herunder telefoner, computer og tablets. Systemet er samtidig udviklet i et responsivt design, så visninger, dashboards, formularer etc. fremstår i et brugervenligt og intuitivt design, som er let for brugeren at tilgå samt anvende.


Læs om andre Microsoft Dynamics 365 moduler

Marketing

      • Lad jeres Salgs- og Marketingsafdeling arbejde i den samme løsning, så kan I genere kundeemner direkte ind i Salgsafdelingen.

Læs mere

Kundeservice

      • Levér en kundeservice, der overstiger dine kunders forventninger med et unikt digitalt værktøj, som dine medarbejdere vil elske.

Læs mere

Field Service

      • Effektiviser din serviceforretning på alle områder: Kundeaktiver, serviceaftaler, planlægning, arbejdsordrer og rapportering.

Læs mere