Gartner 2020: Microsoft Field Service går fra Visionær til Leder

Microsoft Dynamics 365 Field Service er fra 2019 til 2020 gået fra en position som Visionær til Leder i Gartners Magic Quadrant.

Gartner anser Microsoft for at være en leder, en status der til dels afspejles i Microsofts stærke kundereferencer og evnen til at sælge deres løsninger, og skiftet fra Visionær til Leder understreger Microsofts evne til at eksekvere.
Selvom Microsoft Field Service ikke er en branchespecifik løsning, understreger placeringen, hvordan Microsoft kan hjælpe Field Service baseret virksomheder, med at forbedre pålideligheden af kundernes udstyr – og det kan der naturligvis opkræves en præmie for. 

Microsoft understøtter deres placering som Leder i kvadranten med Remote Assist til HoloLens og Mobile enheder, integration med Azure IoT Central og Teams samt mobil vejledning via en Bot.

Gartner fremhæver følgende styrker ved Microsofts løsning:

Bredt udvalg af platforme der kan optimere forretningen: Microsofts Azure IoT (Hub og Central), Power Platform (Power BI, Power Apps, Power Automate/Flow og Common Data Service) og mixed-reality. 
Specielt mixed-reality mulighederne med Remote Assist via Android og iOS enheder, samt HoloLens, ser Gartner som skræddersyet til intelligente Field Service Management løsninger. 
Muligheden for at pushe diagnostiske kommandoer til kundernes udstyr, foreslå arbejdstid og udvidet mulighed for at samarbejde med underleverandører, cementerer placeringen. 

Gartner estimerer at Microsoft var den leverandør i den Magiske Kvadrant, der solgte flest Field Service Management licenser, hvilket Samtidigt ser Gartner det som en styrke, at Microsoft Field Service er en del af en samlet platform (Dynamics 365), hvor kunderne i forvejen anvender Microsoft produkter, hvilket forenkler Integrationer og giver mulighed for genbrug af kode. Sidst men ikke mindst, har kunderne mulighed for at beslutte hvilke tjenester, der skal ligge i private, offentlige eller statslige Cloud løsninger.   

Har du lyst til at høre mere om hvad Microsoft Dynamics 365 Field Service kan gøre for jeres forretning, så kontakt Anders på 40 59 16 30 eller på abr@cliento.dk