Få op til kr. 100.000 i tilskud til Digitalisering

Regeringen har netop afsat en ny pulje til fremme af digitalisering af små og mellemstore virksomheder (SMV).

Er du i tvivl om hvilke gevinster, du kan hente ved at digitalisere dele af din forretning, eller har du besluttet dig, men mangler det sidste “spark”, så har du gode muligheder for at kick starte dit projekt nu.

Du kan søge om tilskud til to forskellige type projekter:

Potentialeafklaring

Et potentialeafklaringsforløb har til formål at hjælpe dig til at identificere hvor i din virksomhed der er størst potentiale for at indføre ny teknologi, hvilke teknologier der er relevante for dig at investere i samt hvad business casen er, ved at investere i digitalisering.  

Implementering

Et implementerings forløb har til formål at hjælpe dig til at høste gevinsterne ved ny teknologi, du enten har investeret i inden for det seneste år eller indkøber i forbindelse med dit implementeringsprojekt.

Tilskuddet skal anvendes til privat uvildig rådgivning eller hjælp til implementering, og nogle af de eksempler på projekter, der angives i dokumentationen er: CRM, Digitaliseret service, automatiseret marketing, IoT forbundne service enheder etc.

Der stilles naturligvis nogle krav for at kunne få bevilliget tilskud, men disse er bestemt ikke ublu, ligesom kravene til ansøgning og afrapportering er ganske moderate, med andre ord: I drukner ikke i bureaukrati, når I deltager i dette program.

For at give Jer størst mulig chance for at få del i puljen, tilbyder vi at udarbejde Jeres ansøgning, så den matcher ansøgningskravene så godt som muligt og dermed stille Jer bedst muligt, når der igen uddeles tilskud.

Opdateret d. 7/4 2020:

Der bliver åbnet for ansøgninger d. 6. april 20. april 2020 og ansøgningerne vil blive behandlet i den rækkefølge de indsendes, så I bør starte ansøgningsprocessen op allerede nu.

Vil du høre mere om hvordan vi sammen kan stille dig og din virksomhed bedst muligt i kampen om tilskud, er du velkommen til at kontakte os:

Via kontaktformularen (Klik)

Eller kontakt

Rådgiver Anders Bak Rasmussen

Mail: abr@cliento.dk

Telefon: 40 59 16 30.

Vi glæder os til at høre fra dig.