Microsoft Dynamics 365 IoT og Connected Field Service

Dette webinar blev afholdt d. 24/02 – 2021.

Dette Webinar går i dybden med mulighederne for brug af IoT og Connected Field Service og vil demonstrerer hvordan disse teknologier kan anvendes til at optimere og effektivisere vedligeholdelsen af jeres kunders aktiver. Derudover tager vi et kig på Microsoft Remote Assist, som er et værktøj, der lader jeres teknikere hjælpe hinanden ved hjælp af on-site video interaktion. 

Microsoft Dynamics 365 IoT og Connected Field Service forbinder jeres kunders aktiver med jeres Dynamics 365 Field Service løsning via Internettet, og dermed kan jeres kunders aktiver selv give besked, når der er behov for service eller i tilfælde af fejl. Løsningen opretter selv Arbejdsordrer i systemet, og baseret på beskrivelsen, sikrer at disse har den korrekte prioritet.

Microsoft Remote Assist er et værktøj der lader jeres teknikere samarbejde om udfordringer under udførelsen af en serviceopgave, og er således med til at sikre at service bliver udført korrekt.

Webinaret vil bl.a. gennemgå følgende områder:

  • Simpel og omkostningsoptimeret opsætning af en IoT løsning, der kan måle på forskellige parametre
  • IoT indsamlede data vist direkte i Field Service løsningen
  • Arbejdsordrer oprettet automatisk baseret på IoT beskeder og Data
  • Remote Assist demo

Webinaret henvender sig til virksomhedsledere med ansvar for udekørende Serviceteknikere (Servicedirektører, Servicechefer, Serviceansvarlige, Servicekoordinatorer etc.), der har ansvar for at Serviceafdelingen lever op til kundernes krav og forventninger. Derudover kan også topledelsen (CEO, Administrerende Direktør, Ejerledere, Partnere etc.) have fordel at kende til muligheder og fordele med en fuldt digitaliseret Serviceafdeling.

Webinaret afholdes onsdag d. 24. Marts 2021 kl. 10.00 og forventes at vare 1 time.

Webinaret er et ud af en serie på seks Webinarer, hvor Cliento gennemgår hele Dynamics 365 platformen

Du kan se alle Webinarene i serien her

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Anders på mail: abr@cliento.dk eller telefon: 40 59 16 30.

Se Webinaret her: