Opnå bedre resultater med:

Microsoft Dynamics 365 Marketing

Verden er i forandring, og det påvirker virksomheders behov for engagement.

Kunder er allerede 57 % gennem købscyklussen, før de overhovedet involverer dig. Når kunden så rækker hånden ud, skal marketingmedarbejdere, i langt højere grad end tidligere, være der i hvert eneste trin.

Det kræver en god løsning, som skaber sammenhæng hele vejen i din markedsføring. Microsoft Dynamics 365 Marketing er løsningen, som sikrer dig resultater.

Multi Channel Marketing

Microsoft Dynamics Marketing er en CRM-marketingløsning, som dit marketingteam kan bruge til at planlægge, udføre og måle kampagner på tværs af kanaler fra start til slut for at realisere din marketingvision. Du kan engagere kunder én-til-én på tværs af kanaler, opbygge din salgspipeline og vise gennemslagskraften af dine marketinginvesteringer – her og nu.

CRM Marketing Kalender

Eksekvering af Marketingkampagner

Brug Microsoft Dynamics til at planlægge og styre dine marketingkampagner. Du kan budgettere, administrere projekter, digitale materialer, arbejdsprocesser og godkendelsesprocesser på tværs af dit team og på tværs af andre afdelinger og kontorer.

Gør dine marketingkampagner personlige med Microsofts personaliserede multi-channel-kampagnestyring. Med den visuelle kampagnedesigner kan du trække og placere indhold for at oprette og styre kampagner på tværs af alle kanaler.

Det er også nemt at designe, teste og udsende email- og SMS-marketingkampagner i en visuel editor og teste på forskellige enheder.

Social Marketing med CRM

Sociale kanaler er vigtigere i Salg og Marketing end nogensinde. I dag træffer kunder beslutninger baseret på brugeranmeldelser og onlinediskussioner, og de finder selv deres oplysninger online.

Med Microsoft Social Engagement kan du lytte, analysere og drive engagement, alt sammen inden for Microsoft Dynamics CRM.

Med Social Listening kan CRM overvåge og analysere det, der siges af personer på de sociale medier og i nyhederne på 20 forskellige sprog. Så kan du spotte tendenser og reagere rettidigt på salgsmuligheder og kommentarer om dit brand.

Få indsigt med omfattende analyser af share of voice på sociale kanaler. Analyser af intentioner registrerer automatisk brugernes hensigter i opslag på sociale medier og identificerer salgsmuligheder.

Hvorfor vælge Cliento som leverandør?

Vi har kun fokus på én ting i Cliento: At skabe resultater for dig med Microsoft Dynamics 365.

Læs mere om os som leverandører her

ClickDimensions og MailChimp

Stærke add-ons til automatiseret marketing

clickdimensions_logo

Det (næsten) perfekte værktøj

ClickDimensions er et mix mellem Google Analytics og MailChimp, og så er det integreret helt ind i hjertet af Microsoft Dynamics CRM, så alle relevante kontakt data er linket op mod dine kontaktpersoner og kundeemner.

Lær mere om: ClickDimensions

Mailchimp_Logo-Horizontal_Black

Den vi alle kender…..

MailChimp er elsket og anvendt af marketingsmedarbejdere over hele verden og med god grund. Det er en fantastisk løsning til en rigtigt attraktiv pris og med PowerMailChimp, kan vi integrere MailChimp delvist ind i Dynmaics 365.

Læs mere om: PowerMailChimp