Microsoft Dynamics 365 Marketing

Verden er i forandring, og det påvirker virksomheders behov for engagement. Kunder er allerede 57 % gennem købscyklussen, før de overhovedet involverer dig. Når kunden så rækker hånden ud, skal marketingmedarbejdere, i langt højere grad end tidligere, være der i hvert eneste trin.

Multi Channel Marketing

Microsoft Dynamics Marketing er en CRM-marketingløsning, som dit marketingteam kan bruge til at planlægge, udføre og måle kampagner på tværs af kanaler fra start til slut for at realisere din marketingvision. Du kan engagere kunder én-til-én på tværs af kanaler, opbygge din salgspipeline og vise gennemslagskraften af dine marketinginvesteringer – her og nu.

Eksekvering af Marketingkampagner

Brug Microsoft Dynamics til at planlægge og styre dine marketingkampagner. Du kan budgettere, administrere projekter, digitale materialer, arbejdsprocesser og godkendelsesprocesser på tværs af dit team og på tværs af andre afdelinger og kontorer.

Gør dine marketingkampagner personlige med Microsofts personaliserede multi-channel-kampagnestyring. Med den visuelle kampagnedesigner kan du trække og placere indhold for at oprette og styre kampagner på tværs af alle kanaler.

Det er også nemt at designe, teste og udsende email- og SMS-marketingkampagner i en visuel editor og teste på forskellige enheder.

CRM Marketing Kalender

Social Marketing med CRM

Sociale kanaler er vigtigere i Salg og Marketing end nogensinde. I dag træffer kunder beslutninger baseret på brugeranmeldelser og onlinediskussioner, og de finder selv deres oplysninger online.

Med Microsoft Social Engagement kan du lytte, analysere og drive engagement, alt sammen inden for Microsoft Dynamics CRM.

Med Social Listening kan CRM overvåge og analysere det, der siges af personer på de sociale medier og i nyhederne på 20 forskellige sprog. Så kan du spotte tendenser og reagere rettidigt på salgsmuligheder og kommentarer om dit brand.

Få indsigt med omfattende analyser af share of voice på sociale kanaler. Analyser af intentioner registrerer automatisk brugernes hensigter i opslag på sociale medier og identificerer salgsmuligheder.

ClickDimensions og MailChimp

Stærke add-ons til automatiseret marketing

clickdimensions_logo

Det (næsten) perfekte værktøj

ClickDimensions er en mix mellem Google Analytics og MailChimp, og så er det integreret helt ind i hjertet af Microsoft Dynamics CRM, så alle relevante kontakt data er linket op mod dine kontaktpersoner og kundeemner.

Lær mere om: ClickDimensions

mailchimplogo

Den vi alle kender…..

MailChimp er elsket og anvendt af marketingsmedarbejdere over hele verden og med god grund. Det er en fantastisk løsning til en rigtigt attraktiv pris og med PowerMailChimp, kan vi integrere MailChimp delvist ind i Dynmaics 365.

Læs mere om: PowerMailChimp