Opnå bedre resultater med:

Microsoft Dynamics 365 Marketing

Verden er i forandring, og det påvirker virksomheders behov for engagement.

Kunder er allerede 57 % gennem købscyklussen, før de overhovedet involverer dig.

Når kunden så rækker hånden ud, skal marketingmedarbejdere, i langt højere grad end tidligere, være der i hvert eneste trin.

Det kræver en god løsning, som skaber sammenhæng hele vejen i din markedsføring. Microsoft Dynamics 365 Marketing er løsningen, som sikrer dig resultater.

Målbare resultater og overblik

Du skaber content og poster det på adskillige kanaler. Microsoft Dynamics Marketing hjælper dig med at skabe overblik og måle på dine indsatser.

Skab flere leads med dit content

Den moderne kunde træffer selv sine beslutninger ud fra sin research – og hvis du overhovedet skal påvirke ham, skal du skabe relevant indhold i rette tid. Hvis du gør det, får du skabt gode og kvalificerede leads, som Microsoft Dynamics Marketing hjælper dig til at følge hele vejen til salget.

Komplette redskaber med ClickDimensions

Med ClickDimensions som add-on har du alle de nødvendige redskaber til at skabe relevant content til dine potentielle kunder. Med ClickDimensions kan du skabe kampagner og content på tværs af alle dine kanaler og måle på resultaterne.

Microsoft Dynamics Marketing:

FLERE FORDELE

Skab content ét sted til alle kanaler

Microsoft Dynamics Marketing er en CRM-marketingløsning, som dit marketingteam kan bruge til at planlægge, udføre og måle kampagner på tværs af kanaler fra start til slut for at realisere din marketingvision. Du kan engagere kunder én-til-én på tværs af kanaler, opbygge din salgspipeline og vise gennemslagskraften af dine marketinginvesteringer – her og nu.

Microsoft Dynamics 365 - marketing
CRM Marketing Kalender

Eksekver kampagner

Brug Microsoft Dynamics til at planlægge og styre dine marketingkampagner. Du kan budgettere, administrere projekter, digitale materialer, arbejdsprocesser og godkendelsesprocesser på tværs af dit team og på tværs af andre afdelinger og kontorer.

Gør dine marketingkampagner personlige med Microsofts personaliserede multi-channel-kampagnestyring. Med den visuelle kampagnedesigner kan du trække og placere indhold for at oprette og styre kampagner på tværs af alle kanaler.

Det er også nemt at designe, teste og udsende email- og SMS-marketingkampagner i en visuel editor og teste på forskellige enheder.

Lyt til kunderne på so-me

Sociale kanaler er vigtigere i Salg og Marketing end nogensinde. I dag træffer kunder beslutninger baseret på brugeranmeldelser og onlinediskussioner, og de finder selv deres oplysninger online.

Med Microsoft Social Engagement kan du lytte, analysere og drive engagement, alt sammen inden for Microsoft Dynamics CRM.

Med Social Listening kan CRM overvåge og analysere det, der siges af personer på de sociale medier og i nyhederne på 20 forskellige sprog. Så kan du spotte tendenser og reagere rettidigt på salgsmuligheder og kommentarer om dit brand.

Få indsigt med omfattende analyser af share of voice på sociale kanaler. Analyser af intentioner registrerer automatisk brugernes hensigter i opslag på sociale medier og identificerer salgsmuligheder.

HVORFOR VÆLGE CLIENTO SOM LEVERANDØR?

Vi har kun fokus på én ting i Cliento: At skabe resultater for dig med Microsoft Dynamics 365.

Læs mere om os som leverandører her

ClickDimensions og MailChimp

Stærke add-ons til automatiseret marketing

clickdimensions_logo

Det (næsten) perfekte værktøj

ClickDimensions er et mix mellem Google Analytics og MailChimp, og så er det integreret helt ind i hjertet af Microsoft Dynamics CRM, så alle relevante kontakt data er linket op mod dine kontaktpersoner og kundeemner.

Lær mere om: ClickDimensions

Den vi alle kender…..

MailChimp er elsket og anvendt af marketingsmedarbejdere over hele verden og med god grund. Det er en fantastisk løsning til en rigtigt attraktiv pris og med PowerMailChimp, kan vi integrere MailChimp delvist ind i Dynamics 365.

Læs mere om: PowerMailChimp

Vi takker for tilliden

Det siger kunderne

Har du spørgsmål?

KONTAKT:

Læs mere på vores blog

Cliento CRM Blog

Du kan nu digitalisere din serviceforretning

Du kan nu digitalisere din serviceforretning

Du kan nu digitalisere din serviceforretning -uden at bruge en krone! Er det for godt til at være sandt, tænker du måske? Det er sundt at have en vis skepsis, når man bliver lovet noget gratis. Det ved vi i nordjyske Cliento alt om. Men det her er faktisk bare et simpelt regnestykke, som ender…

CRM er nu det største software-marked

CRM er nu det største software-marked

Der er fuld fart på CRM-motorerne rundt omkring i virksomhederne. Faktisk er CRM nu det største softwaremarked i verden, oplyser analyse- og rådgivningsfirmaet Gartner. I 2017 overtog CRM førstepladsen fra database-managementsystemer, som indtil nu har domineret markedet. Ikke alene er CRM-software det største marked, men også det hurtigst voksende. I 2018 forventer Gartner, at CRM-markedet…

Vil du have flere nye – eller mere effektive – medarbejdere?

Vil du have flere nye – eller mere effektive – medarbejdere?

Kan vi blive mere effektive? Det går godt i Danmark. Mange danske virksomheder melder om travlhed og masser af muligheder både herhjemme og på de internationale markeder. Når situationen er sådan, er det normalt også startskuddet til, at jagten på dygtige og erfarne medarbejdere går ind. Vi kæmper alle om at få de bedste medarbejdere til…