Microsoft Dynamics 365 Kundeservice

SKAB BEDRE RELATIONER TIL DINE KUNDER

Det er dyrt og tidskrævende at skaffe nye kunder til virksomheden, og der går som regel et stykke tid før samarbejdet er helt på plads.

Derfor er det særdeles vigtigt at knytte jeres eksisterende kunder ordentligt til virksomheden. Det kan I gøre ved at sætte fokus på en ordentlig og rettidig kundeservice. Microsoft Dynamics 365 er en løsning, som sikrer jer bedre resultater med jeres kundeservice. Det er godt for kunderne – og dermed godt for jer.

Skab overblik med CRM

Den typiske kunde anvender i gennemsnit 2-3 kanaler under en service anmodning, fordelt ligeligt mellem selvbetjening og betjent kundeservice. Dynamics 365 CRM kundeservice giver dine medarbejdere et 360 graders overblik over kundens situation og historik.

Kunderne forventer ofte, at de selv kan løse de fleste af deres produkt- og serviceproblemer. Med en onlinesupportportal med en organiseret vidensbase, kan du levere de svar som kunderne søger, når kunden søger.

Bedre data giver bedre kundeservice

Desto bedre redskaber og data du giver dine servicemedarbejdere, desto bedre kundeservice får dine kunder.

Dynamics 365 CRM leverer en enkel og samlet brugeroplevelse, som sætter servicemedarbejderen i stand til at give kunderne en hurtig og fremragende kundeservice fra deres Laptom, Surface Pro, tablet eller mobil.

Kundeservice intelligence

Spot de nye tendenser, skab nye salgsmuligheder og få værdifuld indsigt i kundernes adfærd og jeres samarbejde.

Kombinationen af Dynamics 365 CRM Kundeservice og Power BI kan visualisere realtids analyser i dashboards, som giver dig den indsigt behøver, for at træffe de rigtige beslutninger.

Vi takker for tilliden

Det siger kunderne

Har du spørgsmål?

KONTAKT:

Læs mere på vores blog

Cliento CRM Blog

Du kan nu digitalisere din serviceforretning

Du kan nu digitalisere din serviceforretning

Du kan nu digitalisere din serviceforretning -uden at bruge en krone! Er det for godt til at være sandt, tænker du måske? Det er sundt at have en vis skepsis, når man bliver lovet noget gratis. Det ved vi i nordjyske Cliento alt om. Men det her er faktisk bare et simpelt regnestykke, som ender…

CRM er nu det største software-marked

CRM er nu det største software-marked

Der er fuld fart på CRM-motorerne rundt omkring i virksomhederne. Faktisk er CRM nu det største softwaremarked i verden, oplyser analyse- og rådgivningsfirmaet Gartner. I 2017 overtog CRM førstepladsen fra database-managementsystemer, som indtil nu har domineret markedet. Ikke alene er CRM-software det største marked, men også det hurtigst voksende. I 2018 forventer Gartner, at CRM-markedet…

Vil du have flere nye – eller mere effektive – medarbejdere?

Vil du have flere nye – eller mere effektive – medarbejdere?

Kan vi blive mere effektive? Det går godt i Danmark. Mange danske virksomheder melder om travlhed og masser af muligheder både herhjemme og på de internationale markeder. Når situationen er sådan, er det normalt også startskuddet til, at jagten på dygtige og erfarne medarbejdere går ind. Vi kæmper alle om at få de bedste medarbejdere til…