Cliento vinder test-udbud til AffaldVarme Aarhus

Cliento vinder test-udbud til AffaldVarme Aarhus

AffaldVarme Aarhus og Cliento skal  i de kommende måneder implementere og teste Microsoft Dynamics Field Service.

Det er Århus Kommunes forsyningsvirksomhed AffaldVarme Aarhus og Cliento, der i de kommende måneder skal implementere og teste Microsoft Field Service som en løsning til at hjælpe forsyningsvirksomheden med at blive mere effektive igennem en digital løsning.

Field Service hjælper teknikere med planlægning og effektiverisering

Field Service er et integreret modul i Microsoft Dynamics 365, som hjælper servicevirksomheder med kørende teknikere til at planlægge, registrere og effektivisere deres tid og opgaver, bl.a. ved brug af smartphones eller tablets.

Ved hjælp af mobiltelefon eller tablet kan hver enkelt tekniker få aktuelle informationer om kunden og opgaven, der skal løses. Efter besøget kan teknikeren nemt registrere, hvordan opgaven er blevet løst, så AffaldVarme Aarhus har alle data og informationer opdateret real-time. Løsningen hjælper også med at effektivisere planlægningen af teknikernes daglige opgaver. Den enkelte tekniker har en samlet liste af kunder og opgaver for hver dag, der gør køretiden mellem hver opgave så effektiv som muligt.

Field Service skal integreres med AffaldVarme Aarhus’ øvrige systemer, hvilket i fremtidfen bl.a. gør det muligt for AffaldVarme Aarhus at koble automatiske fejlmeldinger på systemet og dermed forbedre servicen for kunderne.

Læs mere om Field Service her

About the Author