Hvad er ClickDimension?

Den (næsten) perfekte markting løsning til Microsoft CRM

Brugervenlig marketing løsning

Marektingsmedarbejdere kan skabe emails, web formularer, kundeundersøgelser, nurture campaigns (vi har endnu ikke fundet det rette danske ord) og meget mere med intuitative og let at bruge “drag-and-drop” funktioner

Udviklet til Dynamics 365 CRM

ClickDimensions er fuldt integreret i Microsoft Dynamics 365 CRM – alle funktioner tilgåes gennem CRM brugergrænsefladen og alle data er gemt i CRM databasen

Træning og suppport er inkluderet

Hjælp, træning og support er includeret i prisen, inklusiv personlig assistance (på engelsk), træningssessioner enten live eller optaget, hjælpe sider, blogs og meget mere

Email Marketing

Brugervenlig email marketing funktion indbygget i Microsoft CRM

ClickDimensions tilbyder en intuitativ brugeroplevelse, der tillader dig at lave og sende bulk HTML emails, med en fyldestgørende statistik omkring Send, Åben, Klik og Afvist status, både på et overordnet og individuelt niveau.

Kampagne automatisering

Sæt dine kampagner på auto-pilot

Med ClickDimensions kan du opbygge fler-kanals automatiserede kampagner med den brugervenlige drag-and-drop brugergrænseflade. Du kan hurtigt skabe “plejende” marketing-, salgsfremmende-, lead generende og loyalitetsskabende- kampagner, det er kun fantasien der sætter grænsen.

Web Formularer

Registrerer og identificer nye leads med web formularer

Det er let at skabe nye web formularer med ClickDimensions drag-and-drop design værktøj. Alle data dine besøgende indtaster i formularerne, bliver automatisk linket ind til deres “kontaktkort” i CRM systemet og findes de ikke i systemet, oprettes der automatisk et kundeemne eller en kontaktperson.

Event Management

Integrer med event og webinar løsninger

CklickDimensions integration med GoToWebinar, WebEx, Eventbrtie og Cvent, flytter automatisk al information om eventen, registreringer og deltagerne ind i Microsoft CRM. Her kan du, i et samlet system, følge hvilke kontakter og kundeemner, der er registeret og deltager i dine events.

Reporting

Evaluer graden af success på salgs og marketing indsatsen

Få mest muligt ud af at have ClickDimensions fuldt inegreret i CRM genmem integreret rapportering. Du kan linke dine emails, webside besøg, side kig og formular udfyldninger direkte til dine CRM kampagner. Alle dine marketingsdata kan derefter visualiseres i Power BI.

clickdimensions_graf_dashboard
clickdimensions_survey_undersoegelser

Kundeundersøgelser

Få indsigt gennem undersøgelser

Du kan let skabe kundeundersøgelser i Microsoft CRM med ClickDimensions. Undersøgelserne kan sendes til kundeemner, kontaktpersoner eller firmaer og kan ydermere linkes til en sag. Alle besvarelser linkes naturligvis til de relevante CRM optegnelser.

Web analyse

Opdag intereserede kundeemner gennem web analyse

Vil du gerne vide hvilke sider på din hjemmeside et kundeemne har besøgt, før du laver et canvas kald til kunden? ClickDimensions holder øje med hvem der besøger din hjemmeside, hvilke produkter og ydelser de kigger på og hvor meget tid de bruger på det. Første gang er de måske anonyme, men når de udfylder en formular, eller skriver sig op til et nyhedsbrev, kan du gå tilbage og følge deres aktivitet, fra før du kendte deres identitet.

clickdimensions_web_analyse_foelg_besoegende
clickdimensions-lead_scoring_web

Lead Scoring

Det er let at beslutte hvilke leads der skal fokuseres på.

Når ClickDimensions følger en individuel besøgende på din hjemmeside, tildeles den besøgende et antal point alt efter hvor mange besøg personen har på din hjemmeside, hvilke sider der besøges, etc. Du kan tildele dine sider værdi, alt efter hvor vigtigt et område der er tale for dit firma.

Landing Pages

Du kan let skabe landing pages uden at kende til HTML

Du kan let skabe landing pages i Microsoft Dynamics CRM. ClickDimensions vil automatisk følge alle besøg på din landing page og du kan let lave formularer og undersøgelser integreret i siden, og på den måde lave interaktive maketings kampagner.

clickdimensions_landing_page
clickdimensions_sms_besked

SMS Beskeder

Send SMS beskeder til dine kunder og kundeemner

SMS funktionen i ClickDimensions lader dig sende masse SMS beskeder og lader dig sende beskeder, genereret af et CRM workflow.

Sociale medier

Find information om dine kundeemner via sociale medier

ClickDimensions anvender de  nyeste teknikker, til at finde offentligt tilgængeligt information om dine kunder på de sociale medier. Alle fundne data linkes direkte tilbage til den pågældende kunde eller kundeemnes optegnelse i CRM systemet. Der søges på LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube og Flickr.

clickdimensions_social_discovery
clickdimensions_traening_suppoert

Træning & Support

Masser af tilgængelige ressourcer

Vi tilbyder masser af service efter du har valgt at købe ClickDimensions og vores professionelle trænere og kunde supportere sidder klar til at hjælpe dig. Alle vores kunder har adgang til vores træningscenter, og vores kundeservice medarbejdere og Marketing Success Medarbejdere er tilgængelige, for at sikre at ClickDimensions overgår dine forventninger og behov.