ClickDimensions for microsoft Dynamics 365

Marketing Automation med ClickDimensions

ClickDimensions er ikke blot et moderne værktøj til E-mail Marketing og Marketing Automation, men det er også bygget specifikt til Microsoft Dynamics 365. På den måde er der ingen flytning af data fra et system til et andet, men du får i stedet adgang til alt fra design til analyse inde i dit CRM system.

Overvejer du at få implementeret en marketingløsning eller er du blot nysgerrig på at høre mere omkring hvilke muligheder ClickDimensions kan tilbyde din virksomhed, så læs med nedenfor.

Personaliserede e-mail kampagner

Basic pakken er for jer, der har behov for en enkel og intuitiv marketingsløsning til udsendelse af personlige e-mails. Få overblik over modtagerens handlinger i form af åbninger, klik på links, læsetid og meget mere. Opdag hvilke sider på dit website de besøger og hvor længe. En marketing kalender skaber overblik over dine aktiviteter, som gør alle jeres marketing medarbejdere opdateret.

Marketing Automation og Lead Scoring

Med Business pakken har du mulighed for at skabe kampagneautomatiseringsflows baseret på modtagerens handlinger eller mangel på samme. Du kan derfor skabe personlige kunderejser, som forbedrer effektiviteten og produktiviteten af jeres marketingsindsats. Derudover giver ClickDimensions dig mulighed for at beslutte hurtigt hvilke kundeemner, der er værd at satse på ved hjælp af en Lead Scoring model. Du kan selv fastsætte hvilke aktiviteter, skal der udøse en høj eller lav score.

Et intuitivt Email Marketing værktøj

Med ClickDimensions Email Marketing værktøj kan du nemt og hurtigt at tilpasse design og indhold ved hjælp af en intuitiv træk og slip editor. Har du et mere avanceret behov, er der også muligheder med en Freestyle eller HTML editor.

Du kan afsende e-mails på flere forskellige måder og samtidig måde tilpasse kommunikationen til den enkelte kontakt eller kundeemne. Send individuelle e-mails til en enkeltstående, masseafsendelser til en bestemt marketingsliste eller ved hjælp af en trigger i et automatiseringsflow.

Se antal af sendte, åbne og bounced e-mails direkte i Microsoft Dynamics 365.

Skab dynamiske og personlige kundeoplevelser

Med kampagneautomatiseringer gør ClickDimensions det muligt at automatisere væsentlige aspekter af email marketing ved at opbygge et flow af triggere, timere og handlinger. Det betyder, at du kan sende personlige emails med flere trin og samtidig levere relevant indhold til de rigtige kontakter eller kundeemner på det rigtige tidspunkt. Skab flows med produktlanceringer, velkomst kampagner, salgskampagner, invitationer til begivenheder og meget mere.
Image
Image

Opdag nye potentielle kunder med Web Tracking

Kunne du tænke dig at vide hvilken side en potentiel kunde har kigget på og hvor lang tid der er brugt på den side? Med ClickDimensions Web Tracking funktionalitet kan du få indsigt i, hvordan dit websted bliver brugt, herunder hvilke sider der er blevet klikket på, hvordan de kom til dit websted og flere værdifulde informationer.

Forbind dine sociale konti og skab indhold på tværs af dine sociale netværk

Med Social Marketing funktionaliteten får du det nødvendige værktøj til oprette, planlægge og publicere sociale indlæg fra dit Dynamics 365 miljø. Forbind dine sociale konti og del værdifuldt indhold på tværs af Twitter, Facebook, Instagram, YouTube samt LinkedIn, mens du kan spore resultaterne i CRM.

Funktionen marketingkalenderen giver dig samtidig fuldt overblik over hvornår dine kampagner er planlagt.

Image

Læs mere om de to pakkeløsninger

 


ClickDimensions logo on Nemely

Basic

 • Email Marketing
  Web Forms
  Web Intelligence
  Social Marketing Basic
  Subscription Management
  Marketing Calendar
  50.000 e-mails inkluderet
 • Pris per måned: 3.696,00 kr.

ClickDimensions logo on Nemely

Business

 • Basic pakken
  Campaign Automation
  Landing Pages
  Lead Scoring
  SMS Messaging
  Event Management
  Surveys
  200.000 e-mails inkluderet
 • Pris per måned: 5,279,00 kr.