Hvad kan Cliento

Vi kan kun en ting

Man kan ikke være gode til alle ting og i Cliento er vi kun gode til en ting, og det er Dynamics 365. Det syntes vi så til gengæld også, at vi er ret gode til og det sammenholdt med mange års erfaring, betyder at du som kunde, altid kan være sikker på at få en faglig og højt kvalificeret ydelse, som naturligvis altid bliver leveret som aftalt og til aftalt tid.

Vi er på forkant med udviklingen og holder os opdateret med de nyeste trends fra Microsoft, CRM og Service markedet generelt. Så du kan slappe af og drage nytte af de løsninger vi har lavet til dig, velvidende at de er både stabile og “up to date”.

Hvem er Cliento?

Mange års erfaring og nytænkning

Anders Bak Rasmussen

Anders Bak Rasmussen

Indehaver
Tlf: 40 59 16 30
Mail: abr@cliento.dk

Anders har arbejdet med salg, marketing og ledelse gennem de sidste 30 år, både nationalt og internationalt.  Styring og optimering af salget og salgsprocesserne har altid stået øverst på dagsordenen og altid med CRM som en hjørnesten i arbejdet. Anders har dermed stor erfaring med implementering af CRM løsninger, både som kunde og leverandør.
Anders er derudover stifter og ejer af Cliento ApS.

Henrik Jensen

Henrik Jensen

MS Dynamics 365 Arkitekt
Tlf: 20 300 300
Mail: hj@cliento.dk

Henrik har arbejdet professionelt med CRM-systemer i mere end 18 år, hvilket sammen med mere end 50 Microsoft-certificeringer gør Henrik til en af de bedst uddannede CRM konsulenter i Danmark. Henrik har arbejdet med CRM systemer i mange typer virksomheder, i forskellige brancher, store som små, og det gør Henrik til en af den mest erfarne CRM-konsulenter i Danmark.

Morten Poulsen

Morten Poulsen

Seniorkonsulent, Field Service
Tlf: +45 29 41 54 64
Mail: Mp@cliento.dk

Morten kan med udgangspunkt i sine mange års erfaring, bistå med at optimere jeres serviceforretning og vise, hvordan man med simple og logiske tiltag kan forbedre indtjeningen på serviceaftaler, -reparationer og salg af tillægsydelser. Herunder ligeledes hvordan man opnår lavere omkostninger og højere udbytte ved optimal implementering af Dynamics 365 Field og Projekt Service.

TBA

TBA

Varierende
Vi samarbejder med flere forskellige freelance eksperter, som hver især er specialister indenfor hvert deres felt. Vi kan således stille det absolut bedste hold, med de bedste kapaciteter på hver enkelt opgave.

Samarbejde

Er nøglen til succes

Dagens IT systemer begynder at være så komplekse, at det er umuligt for enkelt personer, at være specialist i dem alle og selv for virksomheder er det næsten umuligt at have passionen og ekspertisen indenfor alle områder.

I Cliento har vi passionen og ekspertisen indenfor CRM, hvilket gør os til den naturlige og tætte samarbejdspartner for mange af landsdelens forskellige IT huse, herunder også ERP husene.

Firmanavnet

Det betyder faktisk ikke noget

Cliento er ikke et rigtigt ord og betyder derfor ikke noget. Det er en sammenskrivning af ordet ”Kunde” på Italiensk (cliente) og Esparanto (Kliento). ”Kunde” naturligvis fordi det er det det hele handler om; dig som kunde hos Cliento og dine kunder som kunder hos dig. Italiensk fordi min familie og jeg holder utroligt meget af Italien og Esparanto fordi det er et særdeles kompliceret sprog, som kan anvendes i virkeligt mange situationer og som alligevel er let anvende og tilegne sig for de fleste…..nøjagtig som de løsninger vi laver i Cliento.

Kommende arrangementer

Arrangementer

Kundeservice i verdensklasse!
Onsdag d. 11. april 2018 i København

Større overblik og bedre indtjening i din serviceforretning:

Lær om Microsoft Field Service og betydningen af kundeservice i verdensklasse.

Få flere hestekræfter i din serviceforretning!
Vejle – 17. april 2018

Større overblik og bedre indtjening i din udekørende serviceforretning:

Lær om Microsoft Field Service og resultater med digitalisering af serviceforretingen.