Microsoft gør det ikke alene

De mange add-ons gør bare brugervenligheden og funktionerne endnu bedre

clickdimensions-logo

ClickDimensions er et fantastisk marketingsværktøj, som er fuldstændigt integreret i Microsoft CRM. Det fungerer som en sammenblanding af MailChimp og Google Analytics, og så er data bare linket fuldstændigt til dine kunder og kundeemner.

Clickdimensions…. Læs mere her

Det er lige før MailChimp ikke kræver nogen nærmere præsentation, de fleste der har arbejdet med email kampagner, har på et eller andet tidspunkt arbejdet eller stiftet bekendtskab med MailChimp. PowerMailChimp er en MailChimp Dynamics 365 integration, der lader dig styre MailChimp kampagner fra CRM systemet og som sender alle statistikker tilbage i CRM system, så du kan se hvem af dine kundeemner og kontakter der har reageret på dine kampagner.

mailchimplogo
documentscorepack_crm_logo

DocumentsCorePack er en professionel løsning til generering og processering af dokumenter i Microsoft Dynamics 365. Baseret på MS Word-skabeloner kan du skabe dynamiske dokumenter hurtigt og effektivt, som dine medarbejdere kan sende med et enkelt klik.
DocumentsCorePack får dine dokumenter til at fremstå professionelt og hjælper dig til at håndtere dem effektivt.

KingswaySoft er et fantastisk stykke software til integration mellem forskellige løsninger og systemer. Vi anvender KingswaySoft til integration mellem Microsoft Dynamcis 365 CRM og kundens NAV løsning.

Integration Software mellem CRM og NAV, eller andet ERP system
Bisnode

Bisnode, tidligere kendt som NN Markedsdata, et et fantastisk plug-in til jeres CRM system. Fordele ved brug af Bisnode:

  • Holder alle jeres kunder og kundeemners stamdata ajour og opdaterede
  • Auto oprettelse når du taster nye kunder ind i systemet
  • Opsæt kriterier for og importer nye lister med kundeemner direkte i CRM
  • Få notifikation hvis en kunde ændrer status f.eks. fra “Normal drift” til “Konkurs”